2777
2789
عنوان

مامانم هیچوقت برام مادری نکرد

198 بازدید | 7 پست

زمان مجردیم خیلی اذیتم میکرد خیلییییی همه دق دلیاشو سر من خالی میکرد الکی باهام دعوا میکرد از هرجا ناراحت بود میومد سر من دادو بیداد میکرد اصلا اصلا تکیه گاهم نبود.همش جلو دوستاش خوردم کرد تحقیرم کرد هنوزم میکنه

وقتی ازدواج کردم خودشو زد به ناراضی بودن تا مراسم بله و برون و اینا نگیره جهیزیه هم نگرفت سیسمونی هم نداد.هی زنگ میزنه بیا بیا وقتی میایم خونش محل نمیزاره به خالم میگه وای خسته شدم بچشو بردار ببر خونتون.به شوهرمم یه بار تعارف نکرده بیاد خونش محل به شوهرم نمیزاره یه سوال بپرسه شوهرم جواب بده محلش نمیزاره دوباره همون سوال رو از منم میپرسه یا میاد خونمون شوهرم خواب باشه عمدا میره بالا سرش حرف میزنه بیدار شه عمدا خوردش میکنه تحقیرش میکنه.الان سه روزه با بچم خونش هستیم‌تا مستاجر قبلی تخلیه کنه هی میگه زنگ بزنید صاحبخونه بگید پس کی تخلیه میکنه زودتر تخلیه کنه.چکار کنم من با مادرم چطور باهاش رفتار کنم؟ اینم بگم من تو بچگی پدرمو از دست دادم و پدر نداشتم

همچنین هیچ محبتی از طرف پدر و مادرم ندیدم حتی شوهرم تنها امید من فقط پسرم 

مسکن با خانواده رایگان نیست بلکه بهای آن را از نظر روانی می پردازیم ❤ به قول ضرب المثل "برای قلبت آنچه را که مناسب است انتخاب کن"، "من خودم را انتخاب کردم." ❤ پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند ، انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن ، با دوستان محبت با دشمنان مدارا ، دوری و دوستی ، صداقت یعنی حماقت و اعتماد یعنی مرگ ، تو جمع شنونده باش و نه گوینده ✌، "  در میدان جنگ یا میکشی یا کشته میشی " ❤  دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریع ترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد ، مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا برات نگهش داره پسرت رو

ممنون عزیز دلم 

مسکن با خانواده رایگان نیست بلکه بهای آن را از نظر روانی می پردازیم ❤ به قول ضرب المثل "برای قلبت آنچه را که مناسب است انتخاب کن"، "من خودم را انتخاب کردم." ❤ پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند ، انسانها همه چیو نابود میکنند، پنهان زندگی کن ، با دوستان محبت با دشمنان مدارا ، دوری و دوستی ، صداقت یعنی حماقت و اعتماد یعنی مرگ ، تو جمع شنونده باش و نه گوینده ✌، "  در میدان جنگ یا میکشی یا کشته میشی " ❤  دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریع ترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد ، مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد

منم خیلی ازمامانم دلگیرم یه جورایی هم ازش ناراحتم هم دلم براش میسوزه بیماری اعصاب داشت من وقتی ببچه بودم خیلی منوکتک میزد همیشه خواب بودآرروم بود یه بار منوببره مدرسه یا صبح پاشه منوراهی مدرسه کنه کلا خیلی ناراحتم خیلی ببچگی بدی داشتم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙