2777
2789
عنوان

جاری حسود😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
باید مثل خودش رفتار کنی بگو خب عزیزم من شاید دلم نمیخواد اونا رو دعوت کنم تدارک ندیدم واسشون

هرچی هم میگم ...میگن تو حسودی تو فلانی😐ولی نه دیگه نمی زارم...این آدما پروان‌....

گوشیو ک برداشت زنگ بزنه،،سریع بگو فلانی جان،،حس میکنم دوس ندارم باهامون رفت‌وآمد کنه،،اذیتش نکن،،شای ...

شاید دوست نداره بیاد...اشتباه نوشتم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم خواهر...میان تحویل نمی گیرم..حتی جواب سلامشون‌ نمی دم ...سرسنگین اما‌ پرو‌ آخر خودمو میگم ولش ...

نه فداتشم عزیزم همیشه ی خدا اگر تو سرد برخورد کنی آدم های پرو مگه میفهمن؟؟؟ نه اصلا اتفاقا پرو تر میشن من با جاریم مشکل دارم و همیشه حتی تو مهمونی ها یا تولد ها نگاهشم نمیکنم بعد حتی خیلی وقتا بهم‌میگه تو منو دوست نداری که بهم‌محل نمیزاری من باز جوابش رو نمیدم چون خیلی بلا سرم‌آورد خیلی باعث شد با نامزدم بحث کنم و سیاست داشت

اما دیگه الان چند ماه ندیدمش اما حتما به زودی میبینمش و تصمیم گرفتم رک و پوست‌کنده بهش بگم که چیکارا کرده و من خبر دارم هرچی نگفتم‌بدتر شد

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
نه فداتشم عزیزم همیشه ی خدا اگر تو سرد برخورد کنی آدم های پرو مگه میفهمن؟؟؟ نه اصلا اتفاقا پرو تر می ...

وای دقیقا نصف دعوا های ماهم سر پرویی اینا....ببین کل ایل شوهرم دعوت می کنه....اما مارو نع😐هم برادرشوهرم بگو خجالت نمی کشی😐😐

بعد همون آدما میان خونه ما زنگ بزنید فرهاد بیاد فرهاد کجاس

ی طور رفتار کن دفعه بعدی نیان اخم و تخم کن

نمیدونم گلم تا حالا با آدم های خیلی خیلی بشدت پرو و با سیاست برخورد کردی یا نه اما همچین آدم هایی هرکاری کنی میفهمن اما میخوان اذیتت کنن و این کارشون تابلو هست قشنگ مشخصه قصدشون چیه چون تجربه دارم خوب درک میکنم

نه فداتشم عزیزم همیشه ی خدا اگر تو سرد برخورد کنی آدم های پرو مگه میفهمن؟؟؟ نه اصلا اتفاقا پرو تر می ...

دقیقا دیگه سرد بودن و اینا تاثیر نداره...هرچی هم ملاحضه کنی میگن وظیفته‌...منم مثل خودشون رفتار می کنمممم مستقیم میگممم

بخدا خونم عالی ...همه چی خوب ...همین آدم مزخرف..

منم خونه دارم ماشین وضمون بد نیس.. ولی خانواده شوهر زیاد رو همه چی دخالت و رفت آمد و توقع بیجا دارن. مثلا مذهبین و نمازشب میخونن ولی زخم زبوناشون زندگی رو آتیش میزنه دیگه خسته شدم چقد سکوت و احترام نگه داشتن؟ میخام برم مشاوره

چقدر بعضیا پروان چطوری روشون میشه بخورن پس ندن درکت میکنم عزیزم مجرد بودم همه همیشه تو سر مادرم بودن ...

اونم چی مثلا بعد ۱سال میری خونشون املت میدن جلوت😐🤣

خیلی آدما مزخرفن

وای دقیقا نصف دعوا های ماهم سر پرویی اینا....ببین کل ایل شوهرم دعوت می کنه....اما مارو نع😐هم برادرش ...

اره دیگه من خودم نه سیاست دارم نه پروهم بخدا نه زبون دارم به کسی حرفی بزنم اما همه این کار هارو سرم در اوردن جاریم با خواهرش میاد بخدا بی دلیل سلیطه بازی در میاره و میره منم ساده و بی زبون هیچی نمیگم اما پشت دستمو داغ کردم که دیگه ساکت بمونم

وای اره خیلی بده آدم روانی میشه 

حالا من پدر شوهرم اینجور هست هر دفع بلند میکنن میرن خونه عروسشون که بنده خدا شاغل هست همه. و جمع میکنن اونجا هرشب تا صبح