2777
2789
عنوان

جاری حسود😵‍💫

662 بازدید | 37 پست

سلام خوشگلا روزتون بخیرر

منو جاریم تویه طبقه زندگی می کنیم...ایشون هروقت مهمونی میگیرن و دورهمی منو صدا نمی زنن...خب اشکالی نداره ..دوس نداره ..خوشش نمیاد کاملا اوکی..خونه خودشه دوس نداره ما بریم هیچ ایرادی ندارهه.....اما چرا هروقت می فهمن من دورهمی گرفتم یا مهمونی‌...بدون دعوت با شوهرش پامیشن میان😐😐بارها و بارها این اتفاق افتاده.....حتی گاهی شوهرم دعوت می کنه😐😐اونا که می یان هیچی نمی تونم بگم...زشته بگم برین بیرون که....ولی توکه صدا نزن ...میگه مهمونا میگن کو فرهاد...اونم بگین بیاددد.....خو لعنتی وقتی اونا مارو صدا نمی زنن چرا ما بگیم😐😐😵‍💫یا خواهرشوهرم میاد بالا اصلاا نمیاد پایین...حتی یه سلام کنه یا سر بزنه اصلا...حتی یبار اونجا بوده به شوهرم گفته ما بالاییم‌..شوهرم گفته ماهم میاییم‌ گفته نع نمیشه شما دعوت کنم خونه مردمه😐شاید دوس ندارن😐

خب درست‌...اما هم میاد خونه من زنگ می زنه به داداشش‌ یا ورتی بالاعه😐😐😵‍💫بخدا اعصابم خورد شده😐

باز امشب بعد ماها‌ خواهرشوهرم دعوت کردم...به شوهرم میگم حق نداری اونارو بگی😐😐

بعد دختر آخر آدم بده هم منم😐خو زورم میاد...۷ساله اینجام رنگ خونشون ندیدم بعد با پرویی تمام میان می خورن

بگین این دفعه خواهرشوهرم گوشیش درآورد زنگ بزنه یا بگه اوناهم بیان چی بگمممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مقصر خودتی اینجا هیچ کاری برات نمیکنن تا وقتی خودت نخوای بخاطر اینکه مرگ یبار شیون یبار یبار درست و حسابی بهشون بگو 

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
تو هم برو بدون دعوت خونش

یبار رفتم...اونم پسرش آمد صدا زد دختررررررر...رفتم تو جمع تو چرا امدییی‌ ناهار ندارمممم آنقدر بی ادبییی‌ ..گفتم پسرت صدا زد وگرنه به نون تخم مرغ تو نموندمممم‌....بعد شب که من مهمونی داشتم صدا نزدم...همه برداشتن می گفتن ولش کن اون بی عقله فلانه😐آخرم با شوهرش امد

مقصر خودتی اینجا هیچ کاری برات نمیکنن تا وقتی خودت نخوای بخاطر اینکه مرگ یبار شیون یبار یبار درست و ...

میگم خواهر...میان تحویل نمی گیرم..حتی جواب سلامشون‌ نمی دم ...سرسنگین اما‌ پرو‌

آخر خودمو میگم ولش فک کن سه تا گشنه سیر کردی

خب همین ماهم نمیریم‌...ولی اینا...اگه خوشت نمیاد چرا میایی پس

گوشیو ک برداشت زنگ بزنه،،سریع بگو فلانی جان،،حس میکنم دوس ندارم باهامون رفت‌وآمد کنه،،اذیتش نکن،،شاید دوس ندارم بیاد...دیگ خودش میگیره همه چیو.

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆