سلام خوشگلا روزتون بخیرر
منو جاریم تویه طبقه زندگی می کنیم...ایشون هروقت مهمونی میگیرن و دورهمی منو صدا نمی زنن...خب اشکالی نداره ..دوس نداره ..خوشش نمیاد کاملا اوکی..خونه خودشه دوس نداره ما بریم هیچ ایرادی ندارهه.....اما چرا هروقت می فهمن من دورهمی گرفتم یا مهمونی...بدون دعوت با شوهرش پامیشن میان😐😐بارها و بارها این اتفاق افتاده.....حتی گاهی شوهرم دعوت می کنه😐😐اونا که می یان هیچی نمی تونم بگم...زشته بگم برین بیرون که....ولی توکه صدا نزن ...میگه مهمونا میگن کو فرهاد...اونم بگین بیاددد.....خو لعنتی وقتی اونا مارو صدا نمی زنن چرا ما بگیم😐😐😵💫یا خواهرشوهرم میاد بالا اصلاا نمیاد پایین...حتی یه سلام کنه یا سر بزنه اصلا...حتی یبار اونجا بوده به شوهرم گفته ما بالاییم..شوهرم گفته ماهم میاییم گفته نع نمیشه شما دعوت کنم خونه مردمه😐شاید دوس ندارن😐
خب درست...اما هم میاد خونه من زنگ می زنه به داداشش یا ورتی بالاعه😐😐😵💫بخدا اعصابم خورد شده😐
باز امشب بعد ماها خواهرشوهرم دعوت کردم...به شوهرم میگم حق نداری اونارو بگی😐😐
بعد دختر آخر آدم بده هم منم😐خو زورم میاد...۷ساله اینجام رنگ خونشون ندیدم بعد با پرویی تمام میان می خورن
بگین این دفعه خواهرشوهرم گوشیش درآورد زنگ بزنه یا بگه اوناهم بیان چی بگمممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟