2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره می‌دونم  شرک ب خداست و خیلیا نمی‌دونن دارن چ گناهی انجام میدن

شرک ب خدا کجا بود خواهرم چی واسه خودت میگی؟؟؟ 

شرک یعنی اینکه عیر از خدا کس دیگه ای رو بپرستی ما الان دارم حس ششمو میپرستیم؟؟؟؟ اول معنی ی کلمه رو بدون بعد استفاده کن ازش😑

یه کاربر فندق نامی بود بهم گفت سال اول قبولیت تو ۳ تای تاپ کمه با اینکه از لحاظ معدل یا کلا شاگر ...

نه عزیزم اون فقط یه حسه و ممکنه کاذب باشه

از تلاش کردن دست نکش❤

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

یه کاربر فندق نامی بود بهم گفت سال اول قبولیت تو ۳ تای تاپ کمه با اینکه از لحاظ معدل یا کلا شاگر ...

خدا نیست که حتما حسش درست باشه 

دوباره سبز میشویم،به احترام اشک ها🌱

شرک ب خدا کجا بود خواهرم چی واسه خودت میگی؟؟؟  شرک یعنی اینکه عیر از خدا کس دیگه ای رو بپرستی ...

وقتی متوسل بشی ب جن ک از مخلوقات خداست 

وقتی اعتماد کنی ب حرفای موکل و اجنه و ۴ تا نوچه اونا ب اسم فالگیر و حس ششم ، از رحمت خدا ناامید بشی  و دنبال اینجور چیزا باشی ک از آینده زندگیت خبری بدن....

این شرکت خفی حساب میشه 

یعنی شرک مخفی ک خود انسان متوجه ش نمیشه 

اونایی ک شما عرض می‌کنی شرک آشکار هست 

۲نوع شرک داریم ما ! 

ای کاش قبل حرف زدنتون یه کم مطالعه کنید 

یا حداقل مطمعن باشید از معلوماتتون بعد صحبت کنید .

وقتی متوسل بشی ب جن ک از مخلوقات خداست  وقتی اعتماد کنی ب حرفای موکل و اجنه و ۴ تا نوچه اونا ب ...

نه نه اصلا اینجوری نیس من الان از هر حس ششمی که میپرسم جوابش با اون یکی فرق داره برای همین کار خودمو انجام میدم هرکدومشون شاید بگن من ب عشقم نمیرسم یا هرچیز دیگه اما من بازم کار خودمو میکنم

نه نه اصلا اینجوری نیس من الان از هر حس ششمی که میپرسم جوابش با اون یکی فرق داره برای همین کار خودمو ...

خب چون شما تفکرتون اینطور هست خیال میکنید همه اینجورن و باید همچین نظراتی بدین ؟!

این شرک خفی خیلی هم زیاد شده تو این دوره زمونه 

خیلی ها هستن بنده همچین خرافاتی شدن و تمام زندگیشون رو با فال/گیر و دعانوبس جلو میبرن