2777
2789

من بااینکه چندین ساله از ازدواجم میگذره ولی واقعا تو برخورد با خواهرشوهرام سردرگمم...

از روز اولی که ازدواج کردیم کلاس گذاشتن و نیومدن خونمون مگه موارد سالی یبار با دعوت و اینا برا چند ساعت ..اونا شهر دیگه بودن ...حالا سر مسائل ارث با شوهرم اختلاف پیدا کردن و برا زایمان بچه امون هم زنگ نزدن ..از یه طرف ازشون خیلی ناراحتم از یه طرف نمیخوام شوهرم تنها باشه و کسی نداشته باشه ..برا ایجاد ارتباط چیکار کنم؟شوهرم میگه بیخیالشون شو..ولی من واقعا از تنهایی میترسم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن شوهرت از اول خواهری نداشته

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
شوهرت حتما یه چیزی میدونه  تنهایی بهتره یا ارتباط با آدمهای نادرست حتی اسمشون خواهر برادر باشه

ازشون بشدت دلخوره...خیلی دلمون رو شکوندن...به یکی از دوستان یکیشون گفته بود مقصر زنشه یعنی من...منم میخوام اینجوری فکر نکنن‌..ولی مطمئنم باور نمیکنن

ببین فقط برنامه ریزی کن آینده خودت و امروزت باش هیچ کس حتی از پدر و مادر خودت که نزدیک ترین کست هست کمک یا سرکشی را نداشته باش بچسب به شوهر بچه خودت که خدای توهست شوهرت را خوب ارضاع کن اونم تورا خوب ارضاع کنه خوب بخورید خوب تفریح کنید به کسیم نگوئید لباس خوب بپوشید عشق کنید .ارث میراث هم قانون هس هم شرع ناراحتم نشو انتظار محبت بغیر شوهرت از کسی نداشته باش 

با لبخند باشید😊😊😊
صحبت تون عین واقعیته...هرچی سمتتون رفتم آخر به همین رسیدم

به غیر شوهر سمت هر کسی بری سلام بدی میگن چی میخواد همیشه کم محلی کن بگو ببخشید ندیدم عزیزتری 

با لبخند باشید😊😊😊