2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلشو از کجا میخرید  قیمتش چنده

من مشهدم اگه مشهدی شماره تلفن مغازه رو بدم قیمت بگیر اصلا جنس فیک نمیاره ولی آخرين بار یادم نیست چند گرفتم فکر کنم 250 بود 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤😭

نه نیستم.... قیمتشم خوبه

آره کاورش هم خیلی عالیه من یکی میخرم تا هفت هشت ماه دارمش اگه بتونی تو شهرتون اصلش رو پیدا کنی خیلی خوبه قیمتش هم همون 250 تا 300 بیشتر نباید باشه 

آره کاورش هم خیلی عالیه من یکی میخرم تا هفت هشت ماه دارمش اگه بتونی تو شهرتون اصلش رو پیدا کنی خیلی ...

ممنونم... البته تازه آور بیوتی خریدم حدودا 300 و خورده ای شد... فعلا ک راضیم ازش

ممنونم... البته تازه آور بیوتی خریدم حدودا 300 و خورده ای شد... فعلا ک راضیم ازش

آره مهمه که به پوستت بشینه و پوستت رو کیکی نکنه

من مشهدم اگه مشهدی شماره تلفن مغازه رو بدم قیمت بگیر اصلا جنس فیک نمیاره ولی آخرين بار یادم نیست چند ...

عزیزم منم از این کرم میخوام بخرم شما هنوز استفاده می کنید ؟جوش نمیندازه ؟من پوستم چربه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

عزیزم منم از این کرم میخوام بخرم شما هنوز استفاده می کنید ؟جوش نمیندازه ؟من پوستم چربه 

من دو ساله دارم استفاده میکنم راضیم گلم پوستم تقریبا خشکه نمیدونم روی پوست چرب چطوری میشه میخوای درخواست بده شماره مغازه رو بدم  از خودشون بپرس بعد برو بخر که اذیت نشی