2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلشو از کجا میخرید  قیمتش چنده

من مشهدم اگه مشهدی شماره تلفن مغازه رو بدم قیمت بگیر اصلا جنس فیک نمیاره ولی آخرين بار یادم نیست چند گرفتم فکر کنم 250 بود 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

نه نیستم.... قیمتشم خوبه

آره کاورش هم خیلی عالیه من یکی میخرم تا هفت هشت ماه دارمش اگه بتونی تو شهرتون اصلش رو پیدا کنی خیلی خوبه قیمتش هم همون 250 تا 300 بیشتر نباید باشه 

آره کاورش هم خیلی عالیه من یکی میخرم تا هفت هشت ماه دارمش اگه بتونی تو شهرتون اصلش رو پیدا کنی خیلی ...

ممنونم... البته تازه آور بیوتی خریدم حدودا 300 و خورده ای شد... فعلا ک راضیم ازش

ممنونم... البته تازه آور بیوتی خریدم حدودا 300 و خورده ای شد... فعلا ک راضیم ازش

آره مهمه که به پوستت بشینه و پوستت رو کیکی نکنه

من مشهدم اگه مشهدی شماره تلفن مغازه رو بدم قیمت بگیر اصلا جنس فیک نمیاره ولی آخرين بار یادم نیست چند ...

عزیزم منم از این کرم میخوام بخرم شما هنوز استفاده می کنید ؟جوش نمیندازه ؟من پوستم چربه 

واسم دعا کنید لطفا🙏

عزیزم منم از این کرم میخوام بخرم شما هنوز استفاده می کنید ؟جوش نمیندازه ؟من پوستم چربه 

من دو ساله دارم استفاده میکنم راضیم گلم پوستم تقریبا خشکه نمیدونم روی پوست چرب چطوری میشه میخوای درخواست بده شماره مغازه رو بدم  از خودشون بپرس بعد برو بخر که اذیت نشی