2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
من ی محلول ی سری گرفتم خیلی خوب بود گفته بود هست ساعت بمونه بعد بسور با همون یبار سرم و تمیز کرد قشن ...

من داداشم تو مدرسه گرفت این شامپو درمانش کرد

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداشم تو مدرسه گرفت این شامپو درمانش کرد

وای بعدم میگن شپش نیس من خسته شدم واقعا هر جا میرم ک شلوغه معمولا من شپش میگیرم 

فکر کنم دلیلش اینه ک خونم تلخه واقعا اذیت میشم

وای بعدم میگن شپش نیس من خسته شدم واقعا هر جا میرم ک شلوغه معمولا من شپش میگیرم  فکر کنم دلیلش ...

حنا خوبه بذاری ،حنا بدون رنگ اگ دوس داری ، هفته ای یبار قبل حموم سرکه داخل موهات اسپری کن بعد دوساعت برو حموم این شامپو هم خوبه 

حنا خوبه بذاری ،حنا بدون رنگ اگ دوس داری ، هفته ای یبار قبل حموم سرکه داخل موهات اسپری کن بعد دوساعت ...

اره اتفاقا الان ب دوستم میگفتم باید از این ب بعد هر هفته سرکه بزنم 

یا جایی میرم ی روسری کوچیک ببندم ب سرم 

اره اتفاقا الان ب دوستم میگفتم باید از این ب بعد هر هفته سرکه بزنم  یا جایی میرم ی روسری کوچیک ...

خیلی بده شپش من همش میترسیدم از برادرم بگیرم موهامم بلنددد خیلی بد میشد چندبار سرکه زدم خداروشکر نگرفتم

اره خیلی بده واقعا  بعد منم خیلی حساسم اعصابم داغون میشه

این شامپو پرمترین بگیر شونه مخصوص هم داره موهاتو کامل تمیز میکنه هفته ای یبارم سرکه بزن دیگه نمیگیری

این شامپو پرمترین بگیر شونه مخصوص هم داره موهاتو کامل تمیز میکنه هفته ای یبارم سرکه بزن دیگه نمیگیری

عزیزم شما برای داداشت از این شامپو زدین ؟

راستی سرکه چی بزنم بعدش برم حموم ؟چند ساعت سرکه بمونه رو سرم 

راستی پسرم ۷ سالشه برای اونم بزنم از شامپوعه ؟

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
عزیزم شما برای داداشت از این شامپو زدین ؟ راستی سرکه چی بزنم بعدش برم حموم ؟چند ساعت سرکه بمونه رو ...

اره گلم ، اره بعد سرکه بشور تمیز موهاتو ، بله