2777
2789

شوهرم چن وقت پیش مریض شد الان دوهفته میگذره خیلی بیحال  انگار خون تو بدنش نیست  بی رمقه از لحاظ تغذیه هم مثل همیشه غذا میپزم میخوره ولی نمیدونم چرا جون نمیگیره آمپول نوروبیون دکتر خودش گفت بگیرین از داروخانه بزنین ولی نگفت چن تا و هر چن وقت یکبار  شوهرم میگه تاثیر نداره  چکار کنم خوب بشه سریع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش یه سرم بزنه،بگو چندتا تقویتی هم برات تو سرم بزنن شاید خوب بشه

امروز دوباره میبرمش  دکتر اینقدر تو این چن وقت آمپول زده که خودش میگه حالم بهم خورده ازدکتر ودارو البته تقویتی نزده تا الان 

چطوریه از دارو گیاهی بگیرم  امروز خیلی دلم سوخت براش  رمق نداره بنده خدا

شاید بنده خدا کمخون باشه باید بره آزمایش چکاب بده

من خیلی حالم بد بود دقیقا بیحال و خسته بودم رفتم طب اسلامی دارو و برنامه غذایی داده دارم خوب میشم خداروشکر

شاید بنده خدا کمخون باشه باید بره آزمایش چکاب بده من خیلی حالم بد بود دقیقا بیحال و خسته بودم رفتم ...

احتمال زیاد چون اصلا زیر پوستش خون نداره  انگار برنامه غذای شما چط داره توش  ممنونم 

احتمال زیاد چون اصلا زیر پوستش خون نداره  انگار برنامه غذای شما چط داره توش  ممنونم

برنامه غذایی من میگو.مرغ محلی.بوقلمون.گوشت گوسفند....دارو گیاهی هم داده شما باید ببریدش دکتر ک با توجه به شرایط شوهرت بهش رژیم و دارو بده