2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 240 پست
دیا روهم پهنش میکنممم😌😌 دیاا ب من بپره!؟

بشینین سرجاتون😌🤣

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مثل شمارو من خیلی زیاد دیدم  و واقعا نصیحتم بهت دوستانه بود  با این کارات دوستاتو از دست ...

دوستی ک نمیخاد تو شرایط سخت پیش دوستش باشه دوسته ایا؟ من اون فرد رو اونوقت هیچی حساب نمیکنم ! حتی به عنوان دوست معمولی

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️ 
دقیقاا تایپ کردم فهمیدم این میگییی😭🤣🤣🤣🤣

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️  

ریدم تو اون بخلت

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

:))))خُ اوکی...حس میکنم توسط تو بهتر بعضیا درک میشم با آنکه زمان زیادی رو حتی با هم نگذروندیم:)

به زیاد پیش هم بودن نیس ک ..

الان مث بچه ی آدم برو تو اتاقت به کارای بدت فک کن 

راستی برای بهتر شدن حالت میتونی یه دفتر شکر گزاری بخری بعد هر روز هرچیزی ک به نظرت خوب بود و باعث شد یه لبخند ملیح بزنی رو بنویس جواب میده ..

در ضمن من همیشه هستم هر وقت بخوای میتونیم باهم حرف بزنیم حتی اگ قبلش باهم دعوامون شده باشه 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
بخدااا چص میکنماااا

ادم با‌ش

خنده های نمادین گریه های بی صدا  در شب و ... اینا همش دیالوگه کلیپ های اینستا و فیلم های هندیه ...

وقتی منو درک نمیکنی چرا میای تو تاپیکم؟میشه بدونم؟ 

تو معلومه افسردگی نداری ک بفهمی منظورمو 

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️ 
ببند فقط ببندددد

بیا خصوصی 

دوستی ک نمیخاد تو شرایط سخت پیش دوستش باشه دوسته ایا؟ من اون فرد رو اونوقت هیچی حساب نمیکنم ! حتی به ...

شرایطی که واقعا سخت باشه نه اینکه کسی بیاد برای خودش با دست خودش غم و اندوه و بدبختی بسازه بعد بگه بفرمایید شریک غم من باشید .

انقدر زندگی تو این دنیا پیچیدست برای همه که دیگه کسی وقت نکنه بخواد برای ناراحتی ساختگی دوستشم وقت بزاره 

به شخصه اصلا لازم نمیدونم که ادم بخواد ناراحتی واقعیشم با دوستاش در میون بزاره چه برسه ببخشید چس ناله هاشو 

ادما با هم دوست میشن که حال همو خوب کنن اگه قرار باشه همش بشینن ناله و گریه کنن که نبودشون خیلی بهتره .