2777
2789
عنوان

خدافظ🥀🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 240 پست
بشین بچه دلم از توعم پره پارت میکنم😒

بنده سالمم😐😂بخدا دیدین من بیام اینجا بگم ناراحتم؟ 

نه چون سسخل بازی درمیارم همیشه🚶‍♀️🥴😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیکا ب ما داریی    

دامنتو جمع کن اتیش عصبانیت دیا دامن مارو هم گرفته😂🥴 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

:))))))من خسته شدم از خنده های نمادين!:) تا کِی باید تحمل کنم؟ :) چ شبا ک کسی نمیفهمید دارم گریه م ...

داداش ۶ ساله هرشبم همینه ..

خب میدونم سخته ولی رنگین کمون ماها هم پیداش میشه بلخره یروزی ..

حتی خدا هم تو قران گفته : فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 

پس از هر سختی آسانیست 

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
بیا بخلممم طورین نشهه:)

اییییی بخل رو گفتی یادم افتاد چص کنم باهات 😐🤣

اونا نمیتونن از پشت گوشی برام کاری کنن واسه همینه بهشون گفتم و الان قرص خوردم منتظر اثرشم و ۱۵ ۱۶ سا ...

مثل شمارو من خیلی زیاد دیدم 

و واقعا نصیحتم بهت دوستانه بود 

با این کارات دوستاتو از دست میدی چون هیچکس دوست نداره با کسی دوست باشه که یکسره داره از دنیا و مشکلاتش گله میکنه 

اخه هنوز خیلی بچه ام هستی به سنی نرسیدی که عمق بدبختی و فاجعه رو بخوای درک کنی 

منم همسن و سال تو بودم الکی میشستم شبا گریه میکروم بعدم با خودم فکر میکردم بدبخت ترین ادم روی زمینم اما الان با هزار و یک مشکل از زندگیم راضیم و خدارو هم شکر مبکنم 

این دورانو میگذرونی اما بهت گفتم با این کارت هم دوستاتو از دست میدی 

هم در اینده از خودت خجالت میکشی که انقدر ضعیف بازی در میاوردی که فقط محبت دیگرانو بگیری 

به خودت بیا و این نقاب مسخره ضعیف بودنو از صورتت بردار هیشکی از ادم ضعیف خوشش نمیاد .

دو دیقه آرووم بشینید برا خودتون😒

چشم 😌🚶‍♀️

داداش ۶ ساله هرشبم همینه .. خب میدونم سخته ولی رنگین کمون ماها هم پیداش میشه بلخره یروزی .. حتی خد ...

:))))خُ اوکی...حس میکنم توسط تو بهتر بعضیا درک میشم با آنکه زمان زیادی رو حتی با هم نگذروندیم:)

{Army~ot7}  زندگیمون زیرِ خطِ غمه...!‌‌‌‌‌ ‌️