من ۱۶ سالمه هیچ وقت دوست نداشتم کسیو نصیحت کنم ولی احساس کردم لازمه این تجربیاتمو تو مجازی به اشتراک بذارم چون میبینم خیلی از همسنو و سالام اینجورین...
لطفا لطفا وارد رابطه عاطفی نشید تو سن کم بخدا بدترین ضربه رو میخورید من خودم با یکی ی سال تو رابطه بودم نمیدونید چقدر سختی کشیدم چقدر مشکلات روحی برام ب وجود اومد با ی ادم اشغال ب درد نخور! اخرشم خودم رابطرو تموم کردم
از این رابطه یاد گرفتم نباید ب هرکسی راحت اعتماد کرد نباید ب هرکسی زود وابسته شد نباید تو سن کم دل ببندی هیچ وقت هیچ ادمی اونقدر لیاقت نداره که تو بخوای بخاطرش ناراحت بشی چ پسر چ دختر!!
و مورد بعدی اینکه توروخدا تو انتخاب کردن دوستاتون دقت کنید این واقعا جدیه دوستای ما افکار ما اینده ما رو میسازن
دوستای من اینجوری بودن که فقط دنبال دوست پسر و سیگار و عرق و اینجور چیزا ولی خداروشکر من متنفر بودم از اینجور چیزا هیچ وقت سمتش نرفتم
میرفتم پیششون میشستم جز دوتا فحش و حرفچرت و پرتت هیچی ازشون یاد نمیگرفتم همشون یا از دوست پسراشون میگفتن یا اینکه اره ما رو این کراشیم رو اون کراشیم...
الانم فهمیدم اسمشون بد در رفته تو اون محل ک بماند!!
و مورد بعدییی اینکه سرت تو کار خودت باشه سعی کنید یکم ادمای دورتونو کم کنید اینجوری زندگی براتون راحت تره دنبال اینده و اهداف خودتون باشید ۵ سال دیگه ازتون نمیپرسن از دوست پسرت چخبر!میپرسن به کجا رسیدی برای چی تلاش کردی!😄
برای خودتون هدف تعیین کنید کتاب بخونید درستونو جدی بخونید دنبال اهداف تون باشید بخدا که از این پسرا چیزی در نمیاد تهشم میرن پشت سرت کلی حرف میزنن ک ما با این دختره بودیم و فلان و بهمان
تنهایی خودت شرف داره ب چهارتا ادم دوزاری🙌🏻✨️