2777
2789
عنوان

جهیزیه

148 بازدید | 15 پست

من به تازگی عقد کردم و جهاز چیدم مادر شوهرم میخواد همه فامیلو دعوت کنه خونمون جهازمو ببینن.الان چکار کنم؟میدونم بیان میگن چرا جهازت ایرانیه؟! من همه جهازمو خودم خریدم و از هیچکس کمکی نگرفتم و بیشتر از این در توانم نبود.خانواده همسرم تجملاتی هستن.الان چکار کنم که نیان خونم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شوهرت بگو که دوست نداری بیان 

اونم بهمادرشوهرت از طرف خودش این حرفو بزنه

اگه خودت بگی بینتون ناراحتی پیش میاد

اما اگه شوهرت بگه چون پسرشه میبخشه و فراموش میکنه

بگو ما رسم نداریم و بد میدونیم. حرفی هم زدن بگو من راضی ام از وسایلم. تو رو خدا یکم زبون داشته باشین انقدر نزاریم خانواده شوهر تحقیرمون کنن 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

بزار ما هم ببینیم اینجا😍

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آفرین بهت

اعتماد به نفس داشته باش الان خارجی یا نیست یا قیمتا وحشتناکه و خدمات پس از فروش هم ندارن 

اگه گفتن بگو خودم میخواستم همینای که لازم داشتم و به کارم میومد رو گرفتم دسترنج خودمه و برام با ارزشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یکلام بگو هرچی در توانم بود برای زندگی خودم و همسرم تهیه کردم ما باید راضی باشیم که هستیم زیاد گرفتم زندگی خودمونه کم گرفته باشم بازم زندگی خودمونه دیگران این وسط چه کاره ان بیان تماشا!!!

خودت بی تعارف بگو از این کار رو نمی پسندم و مخالفش هستم

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
بگو ما رسم نداریم و بد میدونیم. حرفی هم زدن بگو من راضی ام از وسایلم. تو رو خدا یکم زبون داشته باشین ...

بهترین هام ک ببریم باز گوهشونو میخورن 

من و یکی از خواهرای شوهرم عروسیمون تایمش نزدیک بود بخاطر همین همش من و اون و مقایسه میکردن 

بعد اون شوهرش چون مجردی زندگی کرده بود یخچال فرش تلویزیون توستر گاز  و کلا ی خونه مردونه رو داشت دختره فقط سرویس چوب و ی دست چینی  و قابلمه و سرویس قاشق پ چیزای ریز برد ولی بازم با این حال خودشو با من ک همه جهاز و خودم بردم مقایسه میکرد البته منم شوهرم سرویس چوب و تلویزیون گرفت ک هزینش خیلی خیلی کمتر ب نسبت وسیله برقی بود

بهترین هام ک ببریم باز گوهشونو میخورن  من و یکی از خواهرای شوهرم عروسیمون تایمش نزدیک بود بخاط ...

همیشه همینه قربونت. خانواده شوهر باید تیکشونو بندازن. 

همیشه همینه قربونت. خانواده شوهر باید تیکشونو بندازن. 

اره بابا پرروعن بعد وقتی من میخاستم جهاز بگیرم همین دختره زنگ زد بهم ک اره تو بابات پول داره یخچال دوقلو بگیر برا خودت بهتره 

من از اول قصد داشتم تک‌ بگیرم چون مستاجریم ک اون گفت دیگه گفتم حتما تک میگیرم فکر نکنه حرفشون مهمه برام

خداروشکر وسایلامم همشون عالیه

اره بابا پرروعن بعد وقتی من میخاستم جهاز بگیرم همین دختره زنگ زد بهم ک اره تو بابات پول داره یخچال د ...

مبارکت باشه عزیزم بعنوان یه خواهر بزرگتر میگم بهت این چیزا نزار اصلا توی روحیت تاثیری بزاره فقط و فقط اولویتت شوهرت باشه به خانوادش احترام بزار بی احترامی دیدی به شوهرت شب توی خونه بگو. ولی نزار هیچوقت بهت بی احترامی بشه