2777
2789
عنوان

خانمهای خیاط حرفه ای بیایید

114 بازدید | 5 پست

تصمیم دارم یه مدت تو کارگاه خیاطی سری دوزی زیگزال دوزی کار کنم و دستم ررون شد خودم کارگاه بزنم میخام لم کار دستم بیاد قبلا مزون لباس داشتم ولی خیاطی بلد نیستم برم دوره خیاطی رو یاد بگیرم پیش خیاط یا نیاز نیست برای سری دوزی و اینچیزها که تو کارگاههای تولیدی انجام میشه برم همون کارگاه همونجا یاد بگیرم کدوم به نفعم هست و بهتره 

ب نظرم تو همون کارگاهها بهتر یاد میگیری

وسط کارم ک هستی

چم و خمشم یاد میگیری

اول خوب کارو یاد بگیر بعد کمکم اطلاعات ک چ کار کنی بهتر باشه

ب نظرم از اول هم نگی میخوای کارگاه بزنی بهتره

چون میتونی ادمهای بهتر و پیدا کنی و بری ازشون بپرسی راجب کار

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ب نظرم تو همون کارگاهها بهتر یاد میگیری وسط کارم ک هستی چم و خمشم یاد میگیری اول خوب کارو یاد بگی ...

پس دیگه دوره خیاطی نرم خودمم دودل بودم گفتم الکی وقت و هزینه نکنم فایده ای نداشته باشه چون من که نمیخام لباس بدوزم میخام کارتو کارگاه کنم بعدشم ان شاءالله کارگاه بزنم فقط یچیزی چقدر زمان میبره یاد بگیرم در حالت عادی ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس دیگه دوره خیاطی نرم خودمم دودل بودم گفتم الکی وقت و هزینه نکنم فایده ای نداشته باشه چون من که نمی ...

میدونی خیاطی بخوای بری یه دوره و اموزشهایی رو ب اجبار باید ببینی ک اصلا نیازت نیست و ب دردت نمیخوره

شما راهتو انتخاب کردی و میدونی چی باید یاد بگیری

اگر بری کارگاه دقیقا همونی ک لازم داری رو میدوزی و درعین کار هم عیب کارت درمیاد هم نحوه اموزش ب دیگران هم نرخ کار

هم چطور کار اوردن

مدیریت

اشتباهات و ایرادات

همه رو باهم یاد میگیری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
میدونی خیاطی بخوای بری یه دوره و اموزشهایی رو ب اجبار باید ببینی ک اصلا نیازت نیست و ب دردت نمیخوره ...

ممنون دوست عزیز برام دعا کن راهی رو که انتخاب کردم رو موفق بشم 

ممنون دوست عزیز برام دعا کن راهی رو که انتخاب کردم رو موفق بشم 

انشالله موفق بشی و ب سرعت پیشرفت کنی دوست عزیز

خواستن توانستن است حتما موفق میشی