2777
2789
عنوان

تیروئید

1027 بازدید | 29 پست

ازمایش tsh ام ۳.۶۷ شد رنج ازمایشگاهیش بیشترینش ۴.۷۵ هستش مقداری علائم تیروئید رو دارم سابقه خانوادگی هم داریم الان یعنی تیروئیدم داره به سمت کم کار میره؟ چه کاری میتونم کنم که به سمت کم کاری نره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی فقط بیخیال باش استرس نداشته باش حرص و جوشم نخور خیلی رو تیرویید تاثیر داره برای من که اینطوره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

داره به طرف پر کار میره الان تیرویید من ۷ هست برای من کم کاره

نه زیر صفر بشه میشه پرکار هر چی به سمت بالا بره میشه کم کار چون قبلا تیروییدم دو بود هی رفت بالا حس میکنم به سمت کم کاری دارم میرم علائمشم همشو دارم

میدونم سوالم بی ربطه  ب تاپیک مربوط نیس

ولی اگه میدونید جواب بدید

خانما دو هفتس زیر شکمم درد میگیره و ول میکنه تیر میکشه

علائم عفونت هم ندارم فقط ترشح زیاد 

مجردم

تنبلی تخمدان هم دارم

ازمایشم سالم بود

کسی اینجوری بوده؟ از چیه؟

تروخدا به منم بگید احتمال تیرویید کم کار بهم دادن من الان دوماهه پریود نشدم میشه به خاطر تیرویید باش ...

اره میشه عزیز

اگه علائم دیگه داری حتما برو ازمایش

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
تروخدا به منم بگید احتمال تیرویید کم کار بهم دادن من الان دوماهه پریود نشدم میشه به خاطر تیرویید باش ...

میتونه باشه

میتونه بخاطر تغییر فصل هم باشه هوا که به سمت پاییز میره پریود یکم مختل میشه من خودم یه هفته عقب افتادم با اینکه هر سال نزدیک پاییز یکی دوماه نمیشدم این ماه دیگه دونستم اینطور میشم صبحا عسل و پسته و گردو و بادم هنذی و بادم زمینی با سیاه دونه میخوردم شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم هر روز دو لیوان چای ماسالا خوردم از سردی دوری کردم این سری که نزدیک پاییزیم فقط یه هفته پریودم عقب افتاد

شما سیاهدونه عسل رو حتما امتحان کن

اگه متاهل نیستی و احتمال بارداریت نیست رحمتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده گرم بشه کلیه بند ببند 

قول میدم پریود شی

ولی اگه متاهلی اینکارو نکن چون اگه باردار باشی احتمال سقط هست چون خیلی رحم گرم میشه

هیچی فقط بیخیال باش استرس نداشته باش حرص و جوشم نخور خیلی رو تیرویید تاثیر داره برای من که اینطوره

کلی حرص کنکور وکالتمو زدم فکر کنم بخاطر همون تیروییدم کم کاری داره میره

میدونم سوالم بی ربطه  ب تاپیک مربوط نیس ولی اگه میدونید جواب بدید خانما دو هفتس زیر شکمم درد ...

من که زیر دلم چند وقت پیش درد میکرد نزدیک مثانم بعد زد کلیه هام فهمیدم سنگ دارم

اگه نزدیک مثانت درد میکنه احتمال سنگ رو هم در نظر بگیر

نه زیر صفر بشه میشه پرکار هر چی به سمت بالا بره میشه کم کار چون قبلا تیروییدم دو بود هی رفت بالا حس ...

اره داره کم کار میشه

نذار بالا تر بره

تو طب سنتی،کم کاری تیروئید از سردی هست،به خاطر غلبه بلغم

یعنی چیزایی مثل ماست و شیر و پنیر نباید بخوری،چیزایی که سرد و تر هستن

دقیقا برعکس این یعنی گرم و خشک بیشتر بخوری

مثل زنجبیل

اگه شیر خوردی با عسل بخور یا خرما،یا زنجبیل بریز توش

سعی کن پنیر رو حتما با گردویی چیزی بخوری

گرمی زیاد بخورید تا چیزای سرد

من حافظه ام رو سر کم کاری تیروئید از دست دادم،خیلی وحشتناکه 

تمرکز ندارم که داشتم درباره چی صحبت می‌کردم

تو تاپیک هام نگاه کنی درباره فراموشی هام نوشتم

الان دارو مصرف میکنم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی