2777
2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 29 پست
اره داره کم کار میشه نذار بالا تر بره تو طب سنتی،کم کاری تیروئید از سردی هست،به خاطر غلبه بل ...

من خودمم متوجه شدم که به سمت سردی دارم میرم یه لیوان دوغ بخورم عرق سرد میریزم یه ماهی بخورم باید برم زیر سرم خودمو بستم به گرمی جات سیاهدونه عسل اجیل چای ماسالا ولی لامصب اصلا انگار نه انگار حافظمم واقعا خیلی داغون شده ویتامین ب هم مصرف میکنم وقتایی که ویتامین ب مصرف نکنم قشنگ عین خنگا میشم وسط خیابون که هستم میرم یه مغازه میام بیرون چند دقیقه فکر میکنم من الان کجام تو کدوم شهرم تو کدوم بازارم از کدوم سمت اومدم همیشه هم سمت اشتباهی برمیگردم وقتی وارد مغازه ها میشم میبینم عه این فروشنده رو انگار تازه دیدم کلی خجالت میکشم تو درسامم که بقیه یه دور میخونن من پنج دور میخونم بازم نتونستم ازمون وکالتمو قبول شم همش فراموشم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره داره کم کار میشه نذار بالا تر بره تو طب سنتی،کم کاری تیروئید از سردی هست،به خاطر غلبه بل ...

میخوام قرص منتال انرژی یورویتال رو بگیرم امیدوارم واسه حافظم نتیجه بده

‌یادم رفت بگم

استرس رو کم کن

مکان های سرد نرو

پیش آدم هایی که افسردگی میارن برات نرو

اگه ناراحت بودی گریه کن خالی شی،من به خاطر خشک شدن شیرم خیلی ناراحت بودم

گریه نمیکردم که قوی باشم،احساس خفگی میکردم و میگفتم نباید گریه کنم،چون بچه هام هم اذیت میشن

الان میگم کاش گریه کرده بودم که غصه هام تموم شه

فک کردم بریزم تو خودم بهتره

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
میتونه باشه میتونه بخاطر تغییر فصل هم باشه هوا که به سمت پاییز میره پریود یکم مختل میشه من خودم یه ...

مجردم گفتم برم سونوی رحم و تخم دون بدم و دکتر واسم ازمایش تیرویید بنویسه 

چشم انجام میدم اون کارارو مرسییی

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
من خودمم متوجه شدم که به سمت سردی دارم میرم یه لیوان دوغ بخورم عرق سرد میریزم یه ماهی بخورم باید برم ...

آره من هم دقیقا مثل شما

الان ۲۷ سالمه،ولی حس میکردم آلزایمر دارم

تو خانواده هم کسی رو نداریم که تیروئیدش مشکل داشته باشه

یهو بعد زایمان مریض شدم و نمیدونستم علائم چیه

گاهی یادم میرفت بچه ام کی من میشه،نمیدونستم بچه مه

درسم رو به زور تموم کردم هیچ چی یادم نمی موند

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
‌یادم رفت بگم استرس رو کم کن مکان های سرد نرو پیش آدم هایی که افسردگی میارن برات نرو اگه ن ...

من سر یه مشکلاتی نمیتونستم جلوی دیگران گریه کنم غرورم اجازه نمیداد همش بغض میکردم وای انقد یعنی صبح تا شب، شب تا صبح بغض کردم بغض کردم اخر آسم گرفتم یه شب دیدم دارم خفه میشم نمیتونم نفس بکشم رفتم تست تنفس دادم گفتن آسم داری باید ازین به بعد اسپری مصرف کنی هنوزم بعد چهار سال خوب نشدم یکم استرس بهم وارد شه پنیک بگیرم خفه میشم 

واقعا گریه نعمته باید گریه کرد تا سبک شد 

وگرنه کلی مریضی میاره

آره من هم دقیقا مثل شما الان ۲۷ سالمه،ولی حس میکردم آلزایمر دارم تو خانواده هم کسی رو نداریم ...

همسنیم واقعا واسه سن ما این خیلی زوده ما هم تو خانوادمون الزایمر نداریم من موهامم سفید شده قشنگ له له دارم میشم

دکتر رفتم برای حافظم گفت سیستم عصبیت بهم ریخته

دستو پاهام مدام خواب میرفت 

ب کمپلکس خیلی بهترم کرد ولی درمانم نکرد

حالا این قرص حافظه یورویتال رو بگیریم ایشالا خوب باشه

کلا قرصای یورویتال همشون عالی هستن برند خوبیه

چه علایمی من فقط دکتر بهم گفت مشکوکی 

شکنندگی ناخن ها

خستگی مفرط

بی حالی و کسلی

فراموشی

عدم تمرکز

افسردگی

متابولیسم بدن به هم میریزه و هضم غذا سخت میشه،احساس میکنی هرچی میخوری تو دلت میمونه و هضم نمیشه

بدن درد داری

من کف دستم هم به شدت درد داشت،انگار کار سنگین کردم و الان خسته اس

درحالی‌که دراز کش تو خونه افتاده بودم

میخوام قرص منتال انرژی یورویتال رو بگیرم امیدوارم واسه حافظم نتیجه بده

من هم به دکتر گفتم یه چیز بدین برا حافظه ام خوب باشه

گفت باید تیروئیدت درمان شه،هیچ چیزی تاثیر نداره برای علائمت

مثل یه مسکن عمل میکنه ولی بهتر نمیشه،حتی حافظه ات بهتر شه،نمیتونی تمرکز کنی که چی خونده بودی

بدون نظر دکتر کاری نکن،یه دکتر خوب پیدا کن و برو پیشش ان شاءالله مثل من پیشرفت نکنه

برا من آخرین ازمایشم نزدیک ۷ بود که دیگه دارو دادن

تو بارداری ازمایش تیروئید داده بودم و ۲ بود،بعد زایمان مریض شدم 

شکنندگی ناخن ها خستگی مفرط بی حالی و کسلی فراموشی عدم تمرکز افسردگی متابولیسم بدن به هم میریزه ...

شماهم چشاتون برجستس؟ پس باید یه ازمایش بدم

ممکنه چندسال پیش نداشته باشم الان داشته باشم

من سر یه مشکلاتی نمیتونستم جلوی دیگران گریه کنم غرورم اجازه نمیداد همش بغض میکردم وای انقد یعنی صبح ...

دقیقا منم مثل شما

تازه باردار شده بودم که خبر کرونا تو چین خیلی شنیده می‌شد

بعد ۳،۴ ماهه بودم که اومد ایران

منم پنیک گرفتم،به دکترم میگفتم تپش قلب دارم و حس میکنم الانه بمیرم،می‌گفت هیچ علائم جسمی نداری

دیگه نمیدونستم چرا من حس میکنم قلبم داره از جاش درمیاد

بعد زایمان هم ۲ ماهگی بچه ام کرونا گرفتم، از استرس زیادی که داشتم شیرم خشک شد

خیلی حالم بد بود،الان قرص میخورم میبینم چه بهتر شدم

شماهم چشاتون برجستس؟ پس باید یه ازمایش بدم ممکنه چندسال پیش نداشته باشم الان داشته باشم

نه چشمام برجسته نیست ولی تو نت اینم جز تیروئید نشون میده..

من چاق هم شدم،هرچی رژیم میگرفتم لاغر نمیشدم،۲،۳ ماه هم ورزش کردم ولی لاغر نشوم و دیگه انگیزه ام رو از دست دادم 

من ۳ تا بارداری داشتم،قبل بارداری ها و تو بارداری ازمایش تیروئید هم میگیرن

هیچ وقت مشکلی نداشت تیروئیدم

تو بارداری چون زمان کرونا بود،خیلی استرس داشتم،۲ ماهگی بچه ام کرونا گرفتیم و همش میگفتن اگه مردم بچه‌هام  چی میشن 

بعد تو ۱ هفته کامل شیرم خشک شد

بعدم علائم مریضی داشتم که نمیدونستم از تیروئید هسن

۲ سال بعدش رفتم دکتر،چون حال نداشتم حتی دکتر برم،گفت تیروئید نداری؟

گفتم تو بارداری هام نداشتم،ولی به خاطر علائم ازمایش تیروئید هم نوشت

هیچ مشکلی نداشتم،فقط همین تیروئید کل بدنم رو ریخته بود به هم

دقیقا منم مثل شما تازه باردار شده بودم که خبر کرونا تو چین خیلی شنیده می‌شد بعد ۳،۴ ماهه بود ...

تقریبا میشه گفت اعصابمونو که درست کنیم بقیه چیزا حل میشه متاسفانه تو ایران تراپیست رفتن بیمه ای نیست و کلی هزینه باید کرد که تهشم بفهمیم تراپیستمون اصلا سواد و تخصص خوبی نداشته اگه به تراپیست ها توجه بیشتری بشه بیشتر بیماریامون روحی هستش و قطعا خوب میشه چون تو کشورمون همش اتفاقاتی میوفته که مستقیما روح و روانمونو درگیر میکنه و بعدم بقیه ی مشکلات جسمی که به تبعش به وجود میاد

نه چشمام برجسته نیست ولی تو نت اینم جز تیروئید نشون میده.. من چاق هم شدم،هرچی رژیم میگرفتم لاغر ...

نه خداروشکر اصلا اضافه وزن ندارم هیچی اما همش خستم صبحا زوری ازجام بلند میشم پریودمم که نامنظم افتضاح اوایل تنبلی تخمدون و پلی کیستیکبودم اما خوب شدم یه کیست ۱۲میل داشتم اما بازم پریودام مشکل داره