2777
2789
عنوان

بچمو تو هفته 21 از دست دادم

273 بازدید | 13 پست

خانوما خواهشاً سفتی شکم رو جدی بگیرید تو بارداری...اول شکمم سفت شد، بعد دردای زایمانی هر بیست و چهار ساعت یبار، بعد هر چند ساعت، بعد هر نیم ساعت و دهانه رحمم باز شد...

خدا بهت صبر بده. 

چرا درد داشتی نرفتی بیمارستان؟ 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده.  چرا درد داشتی نرفتی بیمارستان؟

تعطیل بود رفتم بیمارستان چند تا مامای جوان گفتن باید معاینه بشی، منم از معاینه به شدت میترسیدم و اجازه ندادم، برگشتم شب به خونریزی افتادم

وای عزیزمم ناراحت نکن خودتو حتما قسمت نبوده.منم مامانم بچه اولش سقط شد شیش ماه بعدش منو باردار شد نگ ...

نه دکتر همش میگفت طبیعیه همه چیت، ولی دو تا بچه اولم هم زایمان زودرس داشتم سر این باید سرکلاژم میکردن که نکردن

توکل بر خدا راضیم برضای خودش

ممنون عزیزم، بعد دو تا پسر، خیلی سخته دختر از دست دادن

حدس ميزدم بچت دختر باشه

اين علائم كه گفتي بعد از خوردن قرص جهت سقط هم ايجاد ميشه

بچه ي شما كه خب خودش سقط شد 

اما كسايي كه با قرص بچه رو بالاي ١٥ هفته سقط ميكنن بچشون داخل شكم زنده زنده تكه تكه ميشه 

ان شا الله خدا يه جفت دختر دو قلو بده بهت جاي اين دخترت كه آسموني شد

دو تا پسر دو تا دختر عاليه

مامان يه گل پسر ٦ ساله🥰

حدس ميزدم بچت دختر باشه اين علائم كه گفتي بعد از خوردن قرص جهت سقط هم ايجاد ميشه بچه ي شما كه خب خ ...

نمیدونم من که قرص نخوردم و استراحت مطلق بودم

ممنون از دعای خیرتون ولی از بس اون شب معاینه م کردن و اذیتم کردن از بارداری میترسم