کمتر از یه هفته پیش کات کردیم. تا حالا یه بار من سه بارم اون sms داده که حالم بده و این حرفا، در حد چندتا پیام از حال بدمون حرف زدیم. علت جدا شدنمون این بود که خانوادش یکی از فامیلاشو براش میخوان. خودش باهاشون حرف زده به نتیجه نرسیده تهش گفته اگه اینو قبول نمکنین مجرد میمونم اونم نمیخوام. خوانودش تا حالا منو ندیدن فقط دو بار تو تلفن با مامان و ابجیش حرف زدم. دارم دیوونه میشم. من دختر بدی نیستم. خوانوادم هم عالی. میدونم شاید خیلی اشتباه باشه ولی میتونم با خواهرش قرار بزارم بیاد همو ببینیم باهاش حرف بزنم؟ هم بگم ما بدون هم نمی تونیم هم منو ببینه یکم بشناسه... اگه آره خودش بفهمه؟ یا پنهونی؟ اگه نه هم که چرا؟
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این درخواستو باید پسر کنه ازت که با ابجیم میایم کافه جایی تا تو رو نشون بدم و باهم حرف بزنیم...اینکه خودت بری پیام بدی به خواهرش و بگی همو ببینیم شأن وشخصیتت میاد پایین واگه یک درصد هم احتمال باشه قبولت کنن دیگه نمیکنن میگن دختره میخواد خودشو قالب کنه این نظر منه گلم...میتونی پیشنهادش رو به پسر بدی و بگی بین خودمون باشه ..یه قرار بزار حرفامون رو بزنیم ولی اگه خواهرش قبول نکنه تو بیشتر دلشکسته میشی...همه چیو به زمان بسپار قسمتت باشه حل میشه حتی اگه کوه بینتون باشه...چیزی هم که نخواد بشه نمیشه ..به خدا و بعد به زمان بسپار...دلت قرص باشه به خدا
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اون باید برای تو با خانوادش بجنگه نه تو با خانوادش
احسنت
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)