بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سه روز دیگه موعدمه ولی از دوهفته پیش خیلیییی علائم داشتم چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی. برا پسرم هم ...
الان نرو. من جمعه ای که گذشت موعدم بود دیروز که آزمایش دادم گفتن مشکوک و سه روز دیگه مجدد باید برم تکرار کنم. بزار ۴روز که عقب انداختی برو. منم از همون اول که اقدام کردم علائمم شروع شد.
سه روز دیگه موعدمه ولی از دوهفته پیش خیلیییی علائم داشتم چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی. برا پسرم هم ...
افرادی که قرص پیشگیری نمیخورند و پیشگیری طبیعی دارند زودتر علائم زودتر خودشون نشون میدند. منم الان یه هفتس تعریق شبانه دارم. سه شب از کمر درد و دل درد نتونستم بخوابم.
الان نرو. من جمعه ای که گذشت موعدم بود دیروز که آزمایش دادم گفتن مشکوک و سه روز دیگه مجدد باید برم ...
شما هم اولین ماهتونه؟والا من عجولم اگه نرم میمیرم!! 😂😂🥲 تازه این چند روز همش هوس ماست با نمک میکنم بعد یهو دلم شیرینی میخواد بعد دم به دقیقه دستشویی ام تکرر دارم شماهم اینجوری هستی؟
افرادی که قرص پیشگیری نمیخورند و پیشگیری طبیعی دارند زودتر علائم زودتر خودشون نشون میدند. منم الان ...
فکر کنم دقیقا شب روزی که لقاح انجام شده حرارت بالا میره و باعث تعریق میشه من بعدش تعریقم رفت ولی کلا بدنم گرم شده قبلا همش لرز داشتم... من فقط دوسال قرض ضد بارداری خوردم بعدش طبیعی... شما بی بیتون مثبت شد؟
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
فکر کنم دقیقا شب روزی که لقاح انجام شده حرارت بالا میره و باعث تعریق میشه من بعدش تعریقم رفت ولی کلا ...
هر کدوم زدم نفی شد. آخرین بار مثله شما هاله دوم پخش شدم. بعد رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت نه حامله نیستی منم بیخیال شدم گفتم حتمی نیستم تا اینکه هم پریود نشدم و هم سه شب کمردرد و دل دردم شروع شد. پریودیمم همیشه نظم داره دیگه دیروز که رفتم آزمایش و گفت مشکوک دو دل شدم
هر کدوم زدم نفی شد. آخرین بار مثله شما هاله دوم پخش شدم. بعد رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت نه ...
عزیزم سونو میگن چهار هفته به بعد مشخصه نه مثل ما تازه سه هفته داریم میشیم...من حتی رحمم منقبض میشه عینه پسرم همه چیزم شبیه بارداریه پسرمه میرم مطمئن شم