2777
2789
نه ورم نکردم اصلا چاق هم نشدم اصلا چون غذا دوست ندارم بخورم. بعضی وقتا ناهار هم نمی‌خورم شام هم حاضر ...

عزیزم من ماه پیش رژیم بودم اصلا میگفتم غذا نمیپزم کی غذا میخوره اصلا؟؟  بعد الان نمیتونم جلو خودمو بگیرم انشالله که هردومون نی نی داریم  

عزیزم سونو میگن چهار هفته به بعد مشخصه نه مثل ما تازه سه هفته داریم میشیم...من حتی رحمم منقبض میشه ع ...

من چون از قبل عفونت داشتم میخواستم ببینم هم عفونتم خوب شده یا نه هم ببینم سال حاملگی دکتر میبینن. که گفت نه. تازه فکر پاپ اسمیر هم دکتر ازم گرفت 🫣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ورم نکردم اصلا چاق هم نشدم اصلا چون غذا دوست ندارم بخورم. بعضی وقتا ناهار هم نمی‌خورم شام هم حاضر ...

اگه الان باردار باشیم اندازه یک میلیمتره که سونو نمیتونه تشخیصش بده

من چون از قبل عفونت داشتم میخواستم ببینم هم عفونتم خوب شده یا نه هم ببینم سال حاملگی دکتر میبینن. که ...

منم کلی قرص خوردم و قلیونم کشیدم!! الان استرس دارم فک نمیکردم با یه ماه بشه! عفونت زمان اقدام رو کاملا برطرف کن عزیزم

منم کلی قرص خوردم و قلیونم کشیدم!! الان استرس دارم فک نمیکردم با یه ماه بشه! عفونت زمان اقدام رو کام ...

عفونتم خداراشکر خوب شده بود دکتر چک کرد. من از روزی که اقدام کردم خیلی مراعات کردم حتی غذای شب مونده هم نخوردم. یه دونه قرص هم نخوردم 

آره وای عزیزم من اینقدر باهاش حرف میزنم بعضی وقتا میگم نکنه نباشم خل شدم دیگه. 

اگه نی نی بود خبرم کن😍 من وقتی پسرمو بارداربودم باهاش خیلی حرف میزدم ولی الان کلا بیخیالم دیگه داشت سنم بالا میرفت گفتم نی نی دیر میشه🥲 وگرنه پسرم پوستمو کند از هرچی نی نی میترسم!! 

عفونتم خداراشکر خوب شده بود دکتر چک کرد. من از روزی که اقدام کردم خیلی مراعات کردم حتی غذای شب مونده ...

خیلی خوب کاری کردی والا ما میرفتیم تفریح همه میکشیدن منم جو میگرفتم! قرص هم یه مدت سرم درد میکرد ژلوفن خوردم بعدش تکرر گرفتم دکتره میگفت عفونت داری حتما کلی قرص داد خوردم!! میگفت عوارض ندارن