2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه روز دیگه موعدمه ولی از دوهفته پیش خیلیییی علائم داشتم چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی. برا پسرم هم ...

الان نرو‌. من جمعه ای که گذشت موعدم بود دیروز که آزمایش دادم گفتن مشکوک و سه روز دیگه مجدد باید برم تکرار کنم. بزار ۴روز که عقب انداختی برو. منم از همون اول که اقدام کردم علائمم شروع شد.

سه روز دیگه موعدمه ولی از دوهفته پیش خیلیییی علائم داشتم چون تاپیکامو ببینی متوجه میشی. برا پسرم هم ...

افرادی که قرص پیشگیری نمیخورند و پیشگیری طبیعی دارند زودتر علائم زودتر خودشون نشون میدند‌. منم الان یه هفتس تعریق شبانه دارم. سه شب از کمر درد و دل درد نتونستم بخوابم.

الان نرو‌. من جمعه ای که گذشت موعدم بود دیروز که آزمایش دادم گفتن مشکوک و سه روز دیگه مجدد باید برم ...

شما هم اولین ماهتونه؟والا من عجولم اگه نرم میمیرم!! 😂😂🥲 تازه این چند روز همش هوس ماست با نمک میکنم بعد یهو دلم شیرینی میخواد بعد دم به دقیقه دستشویی ام تکرر دارم شماهم اینجوری هستی؟ 

شما هم اولین ماهتونه؟والا من عجولم اگه نرم میمیرم!! 😂😂🥲 تازه این چند روز همش هوس ماست با نمک میکن ...

بله عزیزم اولین ماهه .کلی رویا پردازی کردم با نی نی. من از دو روز بعد تخمک گذاری دارم بی بی چک میزنم. من فقط دلم املت میخواد خیلیییییییییی

افرادی که قرص پیشگیری نمیخورند و پیشگیری طبیعی دارند زودتر علائم زودتر خودشون نشون میدند‌. منم الان ...

فکر کنم دقیقا شب روزی که لقاح انجام شده حرارت بالا میره و باعث تعریق میشه من بعدش تعریقم رفت ولی کلا بدنم گرم شده قبلا همش لرز داشتم... من فقط دوسال قرض ضد بارداری خوردم بعدش طبیعی... شما بی بیتون مثبت شد؟ 

چقد زیاد میگیرن🥲

مبارک باشه عزیزم 

الان آزمایش نده بذار موعدت بگذره 

منم مثل شما زود فهمیدم ولی فردا موعدم آزمایش دادم 

هزینه تیتر بتا ۲۰۰ آزاد بود 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

شما هم اولین ماهتونه؟والا من عجولم اگه نرم میمیرم!! 😂😂🥲 تازه این چند روز همش هوس ماست با نمک میکن ...

ولی اصلا تکرر ادرار ندارم. ولی از بوووووو نگم برات. از نظر من همه بو میدند‌ . میام بیشتر به میوه خوردنه تا غذا.

بله عزیزم اولین ماهه .کلی رویا پردازی کردم با نی نی. من از دو روز بعد تخمک گذاری دارم بی بی چک میزنم ...

کلا حس نمیکنی ورم کردی؟؟ من حس ورم و گشنگی شدیدددد دارمممم املت خیلی دوس داشتم قبلا الان دلم نمیخواد دلم یه کباب دنده ی چربو نرم میخواد🥲 ویارامون فرق داره😂

من هر ماه 300میدم سونو تا ببینن فولی دارم یا نه. شاید بگم با هزینه دکتر و قرص 1500 میشه. فقط خدا کنه ...

آره سونو ها که خیلی گرونه منم این ماه ۵۰۰ دادم چون تکرر شدید داشتم!! انشالله زودی نی نی بیاد برات😍

فکر کنم دقیقا شب روزی که لقاح انجام شده حرارت بالا میره و باعث تعریق میشه من بعدش تعریقم رفت ولی کلا ...

هر کدوم زدم نفی شد. آخرین بار مثله شما هاله دوم پخش شدم. بعد رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت نه حامله نیستی منم بیخیال شدم گفتم حتمی نیستم تا اینکه هم پریود نشدم و هم سه شب کمردرد و دل دردم شروع شد. پریودیمم همیشه نظم داره دیگه دیروز که رفتم آزمایش و گفت مشکوک دو دل شدم

کلا حس نمیکنی ورم کردی؟؟ من حس ورم و گشنگی شدیدددد دارمممم املت خیلی دوس داشتم قبلا الان دلم نمیخواد ...

نه ورم نکردم اصلا چاق هم نشدم اصلا چون غذا دوست ندارم بخورم. بعضی وقتا ناهار هم نمی‌خورم شام هم حاضری یه کوچولو میخورم

هر کدوم زدم نفی شد. آخرین بار مثله شما هاله دوم پخش شدم. بعد رفتم دکتر سونو واژینال انجام داد گفت نه ...

عزیزم سونو میگن چهار هفته به بعد مشخصه نه مثل ما تازه سه هفته داریم میشیم...من حتی رحمم منقبض میشه عینه پسرم همه چیزم شبیه بارداریه پسرمه میرم مطمئن شم