2777
2789

بستگی داره دوس داشته باشه یا نه من خدم دوس نداشتم نرفتم ولی واسه دو خیلی علاقه داشتم 😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بچه 4تا 5سالو اگه قراره جای بفرستی ،باید مهد کودک بره .ن پیش

من پسرمو پارسال نفرستادم‌.نمیخواستم دو سال زودتر درگیر درس ومدرسه شه .بزا بچگیشو بکنه .امسال فرستادم .اونم صرفا به خاطر آشنایی با محیط وتعاملش

اولی رو میگن مهد کودک دومی میشه پیش دبستانی بنظر من خوبه بچه از کوچیکی با محیط اشنا میشه لذت میبره ب ...

منم همین فکر کردم ثبت نامش کردم ولی الان حس میکنم اشتباه کردم گناه نداره صبح زود بیدارش کنم؟

میشه باورکن خیلی زود

منم همین فکر کردم ثبت نامش کردم ولی الان حس میکنم اشتباه کردم گناه نداره صبح زود بیدارش کنم؟

نه بابا بچه کیف میکنه اتفاقا تازه کم کم واسه مدرسه م اماده میشه

زاده ی کهکشان.
پیش یک خیلی مهم نیست ولی پیش دو رو حتما بره که خیلی برای سال اول دبستان کمک میشه براتون

من پیش یک ثبت نام کردم نظر شما برم بگم نمی‌خوام و پول بمونه واس سال دیگه ؟

میشه باورکن خیلی زود