2777
2789

مامانم اين روش رو دكتر قديمي بهش گفته بود و برا نوه ها اجرا ميكرد

كف صابون رو با گوش پاك كن وارد ميكرد ك بچه راحت تر دفع كنه

شكمش در جهت حركت روده با روغن ماساژ بده ساعتگرد

شير خودت رو اگر هنوز ميخوره ك خودت مراقب باش ملين بخوري

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نپیدونم این دارو مناسب دخترت هست یا خیر  پسر من ۴سالگی یبوست شد دکتر شربت سناگل و پودر داد ...

سنا خوب نيست واسه بزرگسال هم بايد چيزاي بهتر امتحان كرد

مثلا شربت انجير

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

شیاف بزار.به داروخونه بگی بهت میده.شیاف گلیسیرین هست اگر اشتباه نکنم.نباید بزاری یبوست بگیره.پیشگیری کن.چون وقتی دچار یبوست بشه برطرف کردنش خیلی سخته.من پسرم اونقدر یبوست میشد که از روده هاش عکس گرفتن.من مدام بهش میوه میدم.آب معدنی،انجیر و گلابی که عالیه

سنا خوب نيست واسه بزرگسال هم بايد چيزاي بهتر امتحان كرد مثلا شربت انجير

متخصص اطفال داده بود 

و شربتش برای بچهها بود 

شربت انجیر اصلا پسرمو خوب نکرد و بچه یک هفته درد کشید 

اما با شربت سنا و پودر بعد چندساعت خوب شد 

سلام ببریتش دکتر شربت peg بده عالیه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

سلام عزیزم 

من فقط برای تاپیک شما وارد شدم 

داروی شیمیایی نده 

ببین خاکشیر رو بریز توی کاسه رویی و یکم آب بریز روش بذار روی گاز یه قل که خورد بردار، بعد فقط آبش رو بهش بده یکم بخوره، یکم تلخ مزه باشه شاید اما به شدت تاثیر گذاره 

بقیه ش هم اگر شیر خودت میدی یا نمیدی میتونی خودت بخوری 

ممنونم عزیزم یبوست رژیم غذایی خاصی نداره؟

چي ميخوره بچه الان؟

يبوست رژيم غذايي داره من برات مينويسم اگه شير خودت رو ميخوره خودتم حتما رعايت كن ولي اينكه كدوماش براي بچه يكساله خوب باشه نميدونم

الان تمام ميوه ها ابدار و ملين هستن مث الو زرد هلو … هندونه 

كيوي خيلي عالي هست اگه گيرت بياد خودت بخوري 

اب و مايعات زياد 

انجير خيس كرده

داروخانه شربت انجير هم داره ولي واسه اين سن نميدونم خوب باشه يا نه ولي حداقل خودت بخور اگه شير  ميدي

سس مايونز و شيريني و شكر برا يبوست خيلي بد هست