2777
2789
افسردگیو منم دارم  بخاطر مشکلاتم مشاورم رفتم ولی ادامه ندادم ان شاءالله که زود حالت خوب بشه

ممنونم گلم همچنین 

منم رفتم روانشناس و روانپزشک خوب نشدم ، عبادت یکم حالمو خوب میکنه

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب  که تونستی ببخشی  دعا کن منم بتونم ...من الان خیلی غمگینم

میتونی:)

ایشالا حال دلت خوب بشه عزیز دل:)

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
مثلا؟

یکیشونو الان براش تاپیک زدم 😂🙂 ک همین الان مثلا رو مخم بودن همین همسایه یکیش مثلا هرجا میرم ی چنتا گاو نفهم باید رو اعصابم باشم نزارن راحت زندگی مو کنم نمبزارن بخابم تا دوشب میکوبن 😐 تپش قلب میگیرم از دستشون 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

یکیشونو الان براش تاپیک زدم 😂🙂 ک همین الان مثلا رو مخم بودن همین همسایه یکیش مثلا هرجا میرم ی چنتا ...

به کسایی که رو اعصابتن بها نده ، بعدش میبینی که راحتی چون اهمیتی ندارن 

همسایه رو‌چرا تذکر جدی نمیدین؟

خشحالیم اینکه به عشقم میرسم تا حداقل یکی دوسال دیگه اما ناراحتیم اینه پدرش میگه عروسیتون باید طبق خو ...

ان شاءالله که خوشبخت بشین 

از الان نگران اینده نباش تا اون موقع هم خدا بزرگه ی چیزی میشه شاید تونستی اون حشنیو‌بگیری که خودت میخوای