2789
عنوان

سوزش***

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 31 پست
هیچ وقت تو خونه شرت نمیپوشم ولی موقع بیرون رفتن اوتم با شلوار لی مجبورم ):

من یه عالمه شلوار لی دارم  از وقتی عفونت گرفتم همشونو گذاشتم کنار نخی بیرون میپوشم بیشتر هم گشاد میپوشم

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم خب شاید شلوار چسبون میپوشی هیچوقت شرت چسبون برا طولانی مدت نپوش منم وقتی شلوار لی میپوشم اذیت ...

اره منم باید بگیرم ازین جور شلوارا متاسفانه هم شلوارام لی یا چسبه .ولی مشکل دیگم هس وقتی تو خونه هم که بدون شرت و شلوار چسبم وقتی راه میرم سوزشم میگیره نمیدونم واسه چی😣

راستی دستشویی میری خودتو با پارچه نخی یا سشوار خشک کن  چون دستمال توالت باعث عفونت میشه بخاطر پرزهاش 

اگرم مجبور شدی با دستمال توالت خشک کنی  داخل سرویس بهداشتی نذار چون میکروب جذب میکنه  و موقع خسک کردن با دستمال کاغذی یا دستمال توالت فقط دستمال رو بذار تو ناحیه خیس و بردار  یعنی نکش  چون بکشی پرزها میرن داخل و ایجاد عفونت میکنن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
اره منم باید بگیرم ازین جور شلوارا متاسفانه هم شلوارام لی یا چسبه .ولی مشکل دیگم هس وقتی تو خونه هم ...

اره من خودم مینداختم پشت گوش میگفتم نه نه بیخیال همش شلوار لی و ساپورت میپوشیدم دیگه یروز گفتم حتما باید برم بگیرم چون تابستون نیازه 

تو خونه هم تمام شلوار هام خیلی گشاد هستن همون مدل دامن شلواری اما خونگی

خب چکابت رو حتما انجام بده اگر خوب نشدی با سرکه سیب هروقت میری دستشویی خودت رو بشور من این کارو کردم خوب شدم البته خیلی سوزش داره اما تحمل کن چند دقیقه بعدش بشور میتونی یکم با آب قاطیش کنی که اذیت نشی

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
وای خیلی ممنون من خیلی شیرینیجات میخورم شاید از همونه بازم ممنون😻

من حتی بستنی ام ترک کردم  چون قند و شکر باعث تکثیر قارچ و باکتری عفونت زا میشن

خب با این حال معلومه که نابود میشی گلم اشتباه میکنی هیچوقت مخصوصا تو این فصل شلوار لی واسه بیرون روز ...

من همه شلوارام یا لیه یا پارچه ای چسب 😕😞

حتما میرم ازین گشادا میگیرم 

ممنون از راهنماییت😻

من همه شلوارام یا لیه یا پارچه ای چسب 😕😞 حتما میرم ازین گشادا میگیرم  ممنون از راهنماییت😻

اره منم خیلی دارم اما فقط برا جاهای مجلسی خیلی تایم کوتاه استفاده میکنم داشته باش اما کم استفاده کن چون واقعا شلوار لی هم شیکه

خویه گلم

فداتشم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد