2789
عنوان

سوزش***

187 بازدید | 31 پست

سلام عاجیا میشه کمکم کنید 

من حدود یساله عفونت ادرار مکرر داشتم و هی میرفتم دکتر تا یه ماه یا یه هفته خوب بودم بعد برمیگشت دوباره 

حالا بگزریم من هروقت تحرک زیاد دارم و مدت طولانی راه میرم یا شرت چسب میپوشم سوزشم میگیره کسی هس مثل من بوده باشه و درمان شده باشه؟کمکم کنید دشنبه میرم معاینه کنه ولی تا اون مویع میخام بهتر شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عنبر نسا دود بده من با هیچ دکتری خوب نشدم عنبر نسا خوبم کرد 

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیزم خب شاید شلوار چسبون میپوشی هیچوقت شرت چسبون برا طولانی مدت نپوش

منم وقتی شلوار لی میپوشم اذیت میشم زیاد راه برم یا ساپورت یا لگ اما دیگه فقط اینارو واسه مهمونی میپوشم اما همیشه دیگه وقتی قراره راه زیاد برم یا پیاده جایی برم دامن شلواری ها شیک برا بیرون میپوشم

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

عزیزم آب زیاد بخور  حداقل روزی ۸ لیوان 

قند و شکر و مربا و نوشابه و شیرینی و شکلات و چیزایی ک از شکر درست میشن رو ترک کن 

روزی یه حبه سیر خام ناشتا ریز خورد کن با دو تا لیوان آب بخور  ( البته معدت اگرمشکلی نداره)البته تو حاملگی سیر خام نخور بخاطر جنین چون برا جنین خطر داره

تو خونه اصلا لباس زیر نپوش  دامن بلند یا شلوار گشاد بپوش 

بیرون هم شلوار گشاد بپوش

دمنوش پونه کوهی روزی یک لیوان بخور  البته تو حاملگی نخور چون برا جنین خطر داره

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
عزیزم آب زیاد بخور  حداقل روزی ۸ لیوان  قند و شکر و مربا و نوشابه رو ترک کن  روزی ی ...

سیر چرا خطر داره واسه جنین یا پونه کوهی؟؟؟

هیچ وقت تو خونه شرت نمیپوشم ولی موقع بیرون رفتن اوتم با شلوار لی مجبورم ):

خب با این حال معلومه که نابود میشی گلم اشتباه میکنی هیچوقت مخصوصا تو این فصل شلوار لی واسه بیرون روز مره نپوش تروخدا خیلی بده دامن شلواری بگیر شیک 

سیر چرا خطر داره واسه جنین یا پونه کوهی؟؟؟

چون طبعشون خیلی گرمه خدای نکرده باعث سقط میشه 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
عنبر نسا دود بده من با هیچ دکتری خوب نشدم عنبر نسا خوبم کرد 

عاجی اولین راه حلی که انجمش دادم این بود رفتم دود کردم خوب نشدم رفتم دکتر اینو تعریف کردم دعوام کرد گفت کار خطرناکی کردی