2777
2789

تقریبا دوماه اینجام 

دارو هاشو در آوردم مال قلبشو 

قرص های قندش رو خودش میزاره دیدم دکتر عوضشون کرده روزی سه بارشون کرده من گفتم براش بزارم بهتره خودش نمیتونه داد زد سرم چکار داروهای داشتی چرا قاطیشون کردی چرا دست بهشون زدی

دیگه دست نزنی به قرصام گفتم باشه غلط کردممنم گفتم باشه اصلا درشون میارم گفت بریزشون تو سلط آشغال میگه چته اینطور گفتی خیلی حرصم میده گفت مامانت چیزی بهت گفت گفتم ن ب قرانم یگه نگاه کن فشارم رفت بالاعرق کردم فشارش گرفتم ۱۱ بودهمون لحظه همسایه اومد اشاره می‌داد ک من اذیتش کردم گفتم خاله فشارت بگیرم همون موقع اومد

پسرش هم اومد فشارش دوباره گرف ۱۲ بود 

۲ تا پسر داره من آنقدر باهاشون رو دربایستی دارم این از تمام جزئیات خونه ک من مربوط میشه رو میگه که چی خوردم چیکار کردم نکردم اگه بگوزم هم میگه خلاصه روم نمیشه با پسراش درمیون بزارم اصلا نمیدونم چی بگم بخدا خسته شدم گفتم یه پولی دستم باشه ولی اسیرم پیشش میترسم به بچهاش پیام بدم میترسم فکر بد کنن هنوز دوماه نشده بهمون پیام داد ازایناحرفا 

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیری بد دردیه

بی اعصابی اوقات تلخی همه عوارضشه به دل نگیر. 

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

کاش یه شغل بهتر گیرت میومد عزیزم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

پرستار ادمای مسن شدن همینه اگه به پول احتیاج داری یا باید تحمل کنی یا دنبال کار دیگه ای بگرد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

اول اینکه تو پیری آدم بد بین و نکته بین میشه یه با دیگه بجه میشه

دوم اینکه میخواد بهانه بگیره بیرونت گنه شاید بچه هاش بهش برسن که زهی خیال باطل

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

پرستار بچه هم میتونی بشی بهترم هست 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

بخدا شبانه روزم ماهی یک میلیون پونصد

اصلا ارزش نداره بخدا ..برای خاله همسر من پرستار شبانه روز گرفتن ماهی ۵و۵۰۰ میدن بهش تازه تو شهرستان هستن...برو دنبال کار بهتر 

❤️👨‍👩‍👦👼