2777
2789
عنوان

خانماااا

168 بازدید | 21 پست

با یک میلیارد پس اندازم غیر از طلا و ماشین چیکار کنم  که شغل دوم هم محسوب بشه چون کارمندم و شغل اولم دولتی و تایم خالی هم زیاد دارم دایم توی اتاقم بیکارم خونه و همه چی شوهرم گرفته میخام خودمم سرمایه گذاری جدا گانه داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولیدی لباس میتونی بزنی  یا یه بوتیک لباس که راحت تره کاراش میتونی راه بندازی

من هیچی سر در نمیارم از خرید و فروش لباس یعنی مغازه درست کنم بدم دست کسی؟ چون خودم از این شغل ها خجالت میکشم بعدم چون کارمندم و همه میشناسن بهم نمیخوره لباس فروشی ۲۶ سالمه تجربه ای ندارم 

مزون لباس 

یعنی لباس آنقدر در آمد داره؟ همه میگن زمین بخرم ولی دلم میخاد سه شغلی باشه به روحیمم بخوره مثلا تو کار طلا باشم دوست دارم ولی جایی بلد نیستم چون خودمم عاشق طلاخریدن و این شغلم

من هیچی سر در نمیارم از خرید و فروش لباس یعنی مغازه درست کنم بدم دست کسی؟ چون خودم از این شغل ها خجا ...

ببین یه مغازه اجاره کن فعلا هر موقع راه افتادی بخر 

بعد نزدیک ۱۰ تومن جنس بیار 

یه فروشنده هم استخدام کن خودتم نظارت کن 

-امیدوارم رویاهات فقط یک رویا باقی نمونه-                        infj
یعنی لباس آنقدر در آمد داره؟ همه میگن زمین بخرم ولی دلم میخاد سه شغلی باشه به روحیمم بخوره مثلا تو ک ...

فکر نمی‌کنم بتونی با یک میلیارد همچین شغلیو راه بندازی! خیلی پول بیشتری می‌خواد نظر خودتون چیه در موردش تحقیق کردین؟

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ببین یه مغازه اجاره کن فعلا هر موقع راه افتادی بخر  بعد نزدیک ۱۰ تومن جنس بیار  یه فروشن ...

اهان اینم ایده خوبیه منم دوست دارم پولم در حال حرکت باشه تا اینکه زمین و خونه خریدن مرسی عزیزم 

مزون لباس هم یه کار شیکیه هم اینکه می‌تونید لباس عروس بدوزید گسترده کنید کارتونو جای پیشرفت زیادی داره به یه میلیارد پولتونم می‌خوره 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

البته خوب علاقه‌ هم شرط اگر خودتون دوست ندارید که نه 

مزون لباس هم یه کار شیکیه هم اینکه می‌تونید لباس عروس بدوزید گسترده کنید کارتونو جای پیشرفت زیادی دا ...

من از خیاطی بدم میاد عزیزم ولی اینکه مزون درست کنم بدم دست کسی ایده جالبیه ولی بیشتر تو کار طلا باشم دلم میخاد 

من از خیاطی بدم میاد عزیزم ولی اینکه مزون درست کنم بدم دست کسی ایده جالبیه ولی بیشتر تو کار طلا باشم ...

طلا خیلی ایده خوبیه ولی به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کنید چون هزینه‌اش فکر می‌کنم خیلی بیش از این مبلغی باشه که شما دارید می‌گید 

اره علاقه ندارم میترسم پیشرفتم  نکنم

حق دارید عزیزم