با یک میلیارد پس اندازم غیر از طلا و ماشین چیکار کنم که شغل دوم هم محسوب بشه چون کارمندم و شغل اولم دولتی و تایم خالی هم زیاد دارم دایم توی اتاقم بیکارم خونه و همه چی شوهرم گرفته میخام خودمم سرمایه گذاری جدا گانه داشته باشم
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
تولیدی لباس میتونی بزنی یا یه بوتیک لباس که راحت تره کاراش میتونی راه بندازی
من هیچی سر در نمیارم از خرید و فروش لباس یعنی مغازه درست کنم بدم دست کسی؟ چون خودم از این شغل ها خجالت میکشم بعدم چون کارمندم و همه میشناسن بهم نمیخوره لباس فروشی ۲۶ سالمه تجربه ای ندارم
یعنی لباس آنقدر در آمد داره؟ همه میگن زمین بخرم ولی دلم میخاد سه شغلی باشه به روحیمم بخوره مثلا تو کار طلا باشم دوست دارم ولی جایی بلد نیستم چون خودمم عاشق طلاخریدن و این شغلم
یعنی لباس آنقدر در آمد داره؟ همه میگن زمین بخرم ولی دلم میخاد سه شغلی باشه به روحیمم بخوره مثلا تو ک ...
فکر نمیکنم بتونی با یک میلیارد همچین شغلیو راه بندازی! خیلی پول بیشتری میخواد نظر خودتون چیه در موردش تحقیق کردین؟
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
مزون لباس هم یه کار شیکیه هم اینکه میتونید لباس عروس بدوزید گسترده کنید کارتونو جای پیشرفت زیادی داره به یه میلیارد پولتونم میخوره
البته خوب علاقه هم شرط اگر خودتون دوست ندارید که نه
من از خیاطی بدم میاد عزیزم ولی اینکه مزون درست کنم بدم دست کسی ایده جالبیه ولی بیشتر تو کار طلا باشم ...
طلا خیلی ایده خوبیه ولی به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کنید چون هزینهاش فکر میکنم خیلی بیش از این مبلغی باشه که شما دارید میگید