2777
2789
عنوان

خانماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست
 فکر نمی‌کنم بتونی با یک میلیارد همچین شغلیو راه بندازی! خیلی پول بیشتری می‌خواد نظر خودتون چیه ...

نمیدونم عزیزم شاید نشه ولی میخام طراحی روی طلا یاد بگیرم و بعد برم برا طلا فروشها کار کنم آخه یک کارمند ۲۶/۲۷ساله بیشتر از اینم نمیتونه پس انداز کنه شغل رویایی منه هر چند خانواده و همه میگن همه چی داری دنبال شغل دوم نباش ولی خودم دلم تکاپو و هیجان میخاد و انگیزه کار کردن 

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺

طلا خیلی ایده خوبیه ولی به نظرم بیشتر در موردش تحقیق کنید چون هزینه‌اش فکر می‌کنم خیلی بیش از ...

یه ماشین و دویست گرمی طلا هم خودم دارم ولی اصلا دلم نمیشه بفروشمشون 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم عزیزم شاید نشه ولی میخام طراحی روی طلا یاد بگیرم و بعد برم برا طلا فروشها کار کنم آخه یک کار ...

اینم فکر خیلی خوبی هستش امیدوارم که توی این کار موفق باشید و آفرین به پشتکار و تلاشتون 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
یه ماشین و دویست گرمی طلا هم خودم دارم ولی اصلا دلم نمیشه بفروشمشون 😞

نه اصلاً این کارو نکن همون پیشنهادی که گفتی دوست داری بری تو کار طراحیش خیلی خوبه 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
 نه اصلاً این کارو نکن همون پیشنهادی که گفتی دوست داری بری تو کار طراحیش خیلی خوبه 

مرسی عزیزم انشالله بتونم ❤️

اینم فکر خیلی خوبی هستش امیدوارم که توی این کار موفق باشید و آفرین به پشتکار و تلاشتون 

قربونت 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 

موجیم و آسودگی ما عدم ماست 

مرسی عزیزم انشالله بتونم ❤️

انشاالله که می‌تونی💪😃❤