با یک میلیارد پس اندازم غیر از طلا و ماشین چیکار کنم که شغل دوم هم محسوب بشه چون کارمندم و شغل اولم دولتی و تایم خالی هم زیاد دارم دایم توی اتاقم بیکارم خونه و همه چی شوهرم گرفته میخام خودمم سرمایه گذاری جدا گانه داشته باشم
خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺
فکر نمیکنم بتونی با یک میلیارد همچین شغلیو راه بندازی! خیلی پول بیشتری میخواد نظر خودتون چیه ...
نمیدونم عزیزم شاید نشه ولی میخام طراحی روی طلا یاد بگیرم و بعد برم برا طلا فروشها کار کنم آخه یک کارمند ۲۶/۲۷ساله بیشتر از اینم نمیتونه پس انداز کنه شغل رویایی منه هر چند خانواده و همه میگن همه چی داری دنبال شغل دوم نباش ولی خودم دلم تکاپو و هیجان میخاد و انگیزه کار کردن
خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺
نمیدونم عزیزم شاید نشه ولی میخام طراحی روی طلا یاد بگیرم و بعد برم برا طلا فروشها کار کنم آخه یک کار ...
اینم فکر خیلی خوبی هستش امیدوارم که توی این کار موفق باشید و آفرین به پشتکار و تلاشتون
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
یه ماشین و دویست گرمی طلا هم خودم دارم ولی اصلا دلم نمیشه بفروشمشون 😞
نه اصلاً این کارو نکن همون پیشنهادی که گفتی دوست داری بری تو کار طراحیش خیلی خوبه
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!