2777
2789

از چند نفر شکایت کردم و تو ابلاغیه نوشته شده ک همه حرفام طبق شهود و دوربین مداربسته و تحقیقات  کلانتری وووتایید شده

بعدش این متنو نوشته اینو نمیفهمم

(اما درخصوص شکایت آقای احمدی علیه آقای محبی دایر بر
شروع به قاتل عمدی و شکایت خانم  محبی و خانم ک محبی واقای محبی و خانم رضایی دایر بر
اخالل در نظم عمومی پرونده در مسیر تحقیقات قرار گرفت با عنایت به اینکه ارکان مادی جرایم مذکور محقق نشده لذا
به جهت عدم کفایت ادله و به استناد مواد 4 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار منع تعقیب صادره و اعالم می گردد .)

یعنی چی این قسمتش؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شکایتی که آقای احمدی علیه آقای محبی کردن به خاطر نبود دلایل کافی رد شده. فکر کنم اینو میگه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
مدرک کافی نبوده منع تعقیب صادرشده

قبلش نوشته شده بود ک طبق  دوربین و شاهد وووو کامل شکایت های ما علیه این اقا احمدی کامل ثابت شده و احمدی همه حرفاش برای دفاع رد شده 

بع  این احمدی هم خود زنی کرده و شکایت کرده ک ما بهش مثلا حمله کردیم..یعنی این شکایت این رد شده ؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️
دیگه تموم شده  هیچ مجازاتی براش در نظر نگرفتن  چون جرمی انجام نشده ، عنصر مادی خیییلی مه ...

برای ما حاکم شدیم و همه حرفا شاهد ووو ما رو قبول کردن .. هنوز مجازات این احمدی  مشخص نشده  فقط بهش ۱۰ روز فرصت اعتراض دادن..یعنی کی مجازاتش مشخص میشه ؟چون همه  حرفای ما قبول شده صد درصد براش مجازات در نظر میگیرن

❤️کاربری دست دو نفره❤️
میگه دلیل هاش کافی نبود منع تعقیب خورده پرونده رد شده  اعتراض مینونبد بزنید اگر شاکید

هر دو طرف شکایت کردم ما شاهد داشتیم و دوربین مداربسته هم همه حرفای مارو تایید کرد

اون شخص هم شکایت کرده ک بهش حمله کردیم  

قانون پشت ماهه احتمالا اون بره اعتراض کن 

اون فقط خودزنی کرده یعنی بره اعتراض کنه  بازم یکم طول میکشه؟

❤️کاربری دست دو نفره❤️
هر دو طرف شکایت کردم ما شاهد داشتیم و دوربین مداربسته هم همه حرفای مارو تایید کرد اون شخص هم شکایت ...

اعتراض زد اگر رد شد نسبت به رد شدن رای میتونید شماهم ازش شکایت کنید 

ضرر زیان هم بگیرید