2777
2789
عنوان

اسم دخترم چی بذارم؟🌿بیاید پیشنهادبدین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه فامیلش موسوی پناه پناه موسوی پناه یجور نیس؟ 😅

عه چه باحال😂😂😂😂 ترکیبش یجوری میشه ولی باحاله هااا

شک نکن بی من از این ورطه گذر خواهی کرد/ به نشانی که نماند از بدنم فکر نکن.... 
خوشگله اما بنظرم قدیمی شده یه مقدار سنگینه

تازگیا باب شده این اسم😅خیلیم خاصه تو ایران فقط حدود صدنفر اسمشون سپیداره در کل من حس خیلی خوبی ازش میگیرم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اهان اره اون از هفته ۷مشخص میکنه 👌مگه تو ایرانم هستش؟من تو مشهد سوال کردم جایی پیدا نکردم

اره گلمم ما چون سایقه مشکل ژنتیکی توژ فامیل داشتیم دادیم همه جا هست برو ی مرکز ژنتیک راحت میتونی سلفری بدی من شیراز دادم

منم دختر دارم

بین اسمهای دیبا دینا دریا نیکی آی‌سو وستا وندا نمیتونم انتخاب کنم. 

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
دومی اسم منه.    

زنده باااااد❤

عاشق اسمتم😊

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اره گلمم ما چون سایقه مشکل ژنتیکی توژ فامیل داشتیم دادیم همه جا هست برو ی مرکز ژنتیک راحت میتونی سلف ...

عه مرسی عزیزم از راهنماییت😘

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
تازگیا باب شده این اسم😅خیلیم خاصه تو ایران فقط حدود صدنفر اسمشون سپیداره در کل من حس خیلی خوبی ازش ...

افرا 

هم خوبه. اولین باری که شنیدم خیلی اکلیلی شدم😇

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊