2777
2789
عنوان

بچمو بزارم مهد یا خانه بازی

155 بازدید | 12 پست

سه سالشه تو هفته سه روز کلاس دارم سه تا پنج ساعت حالا نمیدونم بزارم خانه بازی چون پذیرش ساعتی دارن یا مهد ثبت نامش کنم خانه بازیو خیلی دوست داره محیطش تمیزه و بچه ها کمترن 

ولی مهد اموزش دارن در حین اموزش بازیم هست تعدادشون ثابته غریبم وارد محیط نمیشه

خانه بازی چیه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم پسر سه ساله دارم دوس داشتم بذارم مهد چون حوصله ش سر میره و..

ولی اینقد از مهد بد شنیدم ترسیدم بذارم ۴ سالش بشه بعد میذارم

به نظرم همون خانه بازی بهتره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

والا منم پسر سه ساله دارم دوس داشتم بذارم مهد چون حوصله ش سر میره و.. ولی اینقد از مهد بد شنیدم ترس ...

چرا چی شنیدی این مهدی ک من میخوام بزارم دوستم پسرشو یک ساله گذاشته خیلی تعریفشو میکنه

چرا چی شنیدی این مهدی ک من میخوام بزارم دوستم پسرشو یک ساله گذاشته خیلی تعریفشو میکنه

میگن نمیدونم بچه بعد ما گریه میکرده به ما نمیگفتن اصلا یا مریضی های پشت هم یا غذا نمیخورده خوب بچه ها اذیت میکردن و...

با اینکه کامل خرف میزنه بچه م ولی باز ترسیدم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میگن نمیدونم بچه بعد ما گریه میکرده به ما نمیگفتن اصلا یا مریضی های پشت هم یا غذا نمیخورده خوب بچه ه ...

ممن یه مهد پسرمو گذاشتم چون بچه ی مریض راه میدن من نبردمش دیگه ولی یک ساعتی ک میشینم تو مهد اصلا صدای گریه نشنیدم امروز یه بچه گریه کرد مدیر فوری ب مربیه گفت اون بچه چرا داره گریه میکنه بدو برو ارومش کن

بعد ادم از سیری گرسنگی بچش متوجه میشه غذا خورده نخورده من میانوعده پسرمو گذاشتم دیدم ظرف میانوعدش خالیه رسیدیم خونه بستنی دادم لب نزد متوجه شدم همه میانوعدشو کامل خورده من ک بچمو بردم مریض شد نمیدونم از مهد بود یا واسه اب بازی ولی دوستم میگه من پسرمو گذاشتم تو یه سال یبارم از مهد مریض نشده سر همین میخوام ببرمش مهد پسر دوستم ولی مهد پسرمم خدایی برخورد مربیا خوب بود بچه هایی ک جذب نشدنو اصلا نمیبرن کلاس تا اوکی شن خیلی وقت میزارن

شهر بازیه سرپوشیدس

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏