2777
2789
عنوان

بهترین کتابهایی که خوندیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 209749 بازدید | 5967 پست
تارا ...من یه بار در باره این ترجمه کلمه اسهولیسم نوشتم.... راستش کلمه بیشعوری فرم مودبانه و بسیار تعدیل شده این کلمه است.... این کلمه معنای اصلیش آدم عوضیه که به منافع خودش توجه داره و از له کردن دیگری واهمه نداره...یه جورایی هر وقت این کلمه (که مشابهش دقیقا تو زبان آلمانی هم هست) میشنوم این مفهوم به ذهن متبادر میشه و دقیقا همین مفهومی رو هم که گفتم میده...خب البته ترجمه دیگه ای که بشه تو فارسی به کار برد به جز همون بیشعوری نداره...
yesterday you said tomorrow....just do it
باسلامی دوباره
دوستان منو روشن کنید
من عاشق کتابم.بی شعوری رو برینت کردماما به نظرم جالب نبست صفحه 47هستم اما به زور خودم رو رسوندم اینجااخه همش تکراریه به نظرم جی کار کتم ادامه بدم؟
تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تارا جون

من به دلایل شخصی ! کتاب بی شعوری خیلی خیلی برام جالب بود. راستش من در یکی دو سال گذشته خیلی درباره نارسیسیسم کتاب خوندم و مشخصات کلی شون بسیار شبیه بیشعور هاست. کتاب how to talk to a narcissist که کتاب نسبتا جدیدیه در این حوزه کاملا منطبق بر بی شعوریه تنها فرقش اینه که به طنز نوشته نشده اگر چه کارهایی که یک خودشیفته انجام می ده فی نفسه طنزآلوده.

من با نظر شاینی هم موافقم که از یک فصلی به بعد چون مثالهاش کمتر میشه و حرفهای کلی اش بیشتر می شه جذابیت کمتری داره.

من یه خرده از دست محمود فرجامی هم به خاطر کنار نویسهاش شاکی شدم. خیلی کار خوبیه که به عنوان مترجم توقع داشته باشه هزینه کتاب رو براش بفرستیم ولی نوشته کنار صفحه یک مقدار توهین آمیزه برای کسانی که اعتقادات مذهبی دارند.
خدایا! صبری به من عطا کن تا بپذیرم آنچه را نمی توانم تغییر دهم
شورا جون

احساس بی شعوری که خوبه. من بعد از خوندن کتابهای مربوط مطمین شدم خود شیفته ام و تلاش خودم رو برای درمان شروع کردم. (تعداد ضمایر من در پست قبلی نشون می ده که مقداری از اون بی شعوری هنوز داره به حیاتش ادامه میده)
بزرگترین خصوصیتی که یک بی شعور رو از یک باشعور جدا می کنه احساس عذاب وجدانه.
موافقید؟

همین هم باعث می شه که تعداد بیشعورها تو قشر مدیران زیادتر از همه جای دیگه باشه چون بدون هیچ عذاب وجدانی از زیر دستهاشون کار می کشند و دقیقا به همین خاطر کارنامه کاری شون پربارتر می شه و بالاتر میرند
مامان کیمیا جان.... جمله خیلی جالبی گفتی ...اینکه گفتی "بزرگترین خصوصیتی که یک بی شعور رو از یک باشعور جدا می کنه احساس عذاب وجدانه"

ولی

به نظر من اون چیزی که یه بیشعور رو از یک باشعور جدا میکنه ، نحوه برخوردش با اون عذاب وجدانشه....
ملودی جان

منظور من این بود که یک بیشعور واقعی اصلا عذاب وجدان نداره

خیلی اوقات در جامعه با آدمهایی رو به رو می شیم که کارهایی رو می کنن که ما نمی پسندیم و یک کم خودخواهانه است. آشغال می ریزند- به راننده تاکسی توهین می کنند- بدون دلیل منطقی تو دعوا طرف بچه شون رو می گیرند و هزار تا کار دیگه
ولی لزوما بیشعور نیستند. این رفتارها منشا های دیگه ای هم داره مثل خستگی عصبانیت غرور اعتماد به نفس زیاد

ولی یک بیشعور واقعی اونیه که در هیچ هیچ هیچ جایی احساس عذاب وجدان نداره. حتی وقتی بدترین بلاها رو سر آدمهای دیگه میاره. شاید باورت نشه ولی چنین آدمهایی وجود دارند

کتابی خوندم به نام خون آشامهای احساسی. یکی از این خون آشامها نارسیسیست ها (بیشعورها) بودند. رفتار اونها برای اطرافیانشون جوریه که روح اونها را خراش میده و خونشون رو می مکه.
خب مامان کیمیا....وجدان تو همه انسانها به واسطه فطرتشون وجود داره....ولی بیشعورها یاد میگیرن وجدانشون رو خفه کنند و تلنگرهای اون رو نادیده بگیرن و خودشون رو به بهترین نحو توجیه کنند... بیشعورها در واقع میشه گفت در این زمینه بسیار با استعداد هستند و هیچ موجودی به گردشون هم نمیرسه.... وقتی هم که وجدان در طولانی مدت خفه بشه دیگه میمیره و از اون به بعد شخص با آرامش بیشتری به بیشعوریش ادامه میده....

نظرت رو در مورد نارسیستها قبول دارم....ولی نارسیستها هم یه زیر مجموعه از بیشعورها هستند نه همشون....
ملودی جان

وجدان تو همه انسانها از بدو تولد وجود نداره. درحقیقت در مراحل رشد بعد از سه چهار سالگی به واسطه یک نیاز طبیعی رشد می کنه. مثل راه رفتن که تو یه سنی به واسطه یک نیاز طبیعی رشد می کنه. بچه ها تا انتهای دو سالگی فقط خودخواهی دارند ولی بعد از دو سالگی وارد فاز دگر خواهی می شن. این یک نیاز طبیعیه برای توانایی برقراری ارتباط با دیگران و انگیزه اش هم لذتیه که انسان از برقراری ارتباط با بقیه می بره.

خودشیفته ها به دلیل یک مشکل تربیتی بسیار مهلک مثل بی مهری مادر یا خودشیفته بودن والدین در سن دو سالگی و در فاز خودخواهی متوقف می شوند و وارد فاز دگر خواهی نمی شن.

البته این حرفهای من بسیار خام و غیر علمیه و تا جایی که می دونم تو تیوریهای جدید می گن اصلا معلوم نیست چرا بعضی ها وارد فاز دگر خواهی نمی شوند. ولی تو همه این نظریه ها نبود مهر بی شایبه مادری یکی از مهم ترین علتهای احتمالی است
و به نظر من هم تبدیل شدن به همچین آدمهایی خیلی راحته. اونقدر راحت که نمیشه باور کرد.

راستش وقتی کتاب رو می خوندم خیلی خیلی به کوچکترین کارها م حساس شده بودم. و گاهی وجه های زیادی از بی شعوری رو در خودم میدیدم . نمی دونم گفتم یا نه ولی همون روز متوجه شدم که چقدر با همکارهام جر و بحث می کنم سر این که بهشون بفهمونم که کار من یا فکر من درست تره! آخه چرا من این کار رو می کنم نمی دونم. مثلا یک مورد در مورد قضیه تبلیغات عمو قناد که حرفش شد یا حکم اعدام آدمهایی که زور گیری کرده بودن. هر چی به خودم می گم خوب نظر اونها اینه و اونها آدمهایی هستند که با صحبت کردن هم راضی نمی شن . اصلا شاید من اشتباه کنم، ولی بازم وقتی با قطعیت می گن : اون آدمها رو باید گذاشت و سر برید !!!!!!!!!!! دیوونه میشم. نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم و شروع می کنم به اثبات نظر خودم . ولی آخر سر کار بالا می گیره دیگه

البته هزاران مورد دیگه هم وجود داره که واقعا نمی دونم بی تفاوت بودن نشونه بی شعوریه یا عکس اعمل نشون دادن بی شعوریه یا ....... .خلاصه این شد که کتاب رو نصفه رها کردم و بر بی شعوری خویش صحه نهادم
می خوردن و شاد بودن آیین من است،فارغ بودن ز کفر و دین؛ دین من است؛گفتم به عروسِ دَهْر: کابین تو چیست؟گفتا: دلِ خرّمِ تو کابینِ من است