2777
2789
عنوان

بهترین کتابهایی که خوندیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 209766 بازدید | 5967 پست

اگر به خواندن خاطرات همسران شهدا علاقمند هستید، این کتاب‌ها رو بخونین:

دختر شینا

اینک شوکران ( دو کتاب درباره دو نفر) 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان ...خوشحالم با این تاپیک آشنا شده ام.من بعضی وقتا ک فرصت کنم کتاب می خونم.اونم کتابایی ک تو سایت های مختلف پیشنهاد میدن.اما خالا میخام ی کتا با مضمون رمان فلسفی ب یکی از دوستانم هدیه بدم.ضمن اینک ایشون کتابهایی مثل جز از کل،برادران کارامازوف،دنیای سوفی،ملت عشق میدونم خوندن.ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان ...خوشحالم با این تاپیک آشنا شده ام.من بعضی وقتا ک فرصت کنم کتاب می خونم.اونم کتابایی ک ...

وقتی نیچه گریست👌

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
ممنون نیکا جون. یه پیشنهاد دیگه هم دارم. خیلی مفید و مختصر موضوع کتاب رو بگیم. مثلا اینکه رمان یا دا ...

سلام وقتتون بخیر عذر میخوام من پس فردا میرم نمایشگاه کتاب چن تا کتاب بخرم  وقت نمیکنم همه پستا رو بخونم و کتابای خوب رو جمع بندی کنم .شما که این تاپیک رو ایجاد کردید میشه اسم چن تا کتاب خوب و آموزنده رو معرفی کنید؟فقط حجمش زیاد نباشه و قیمتشم بالای 20 نباشه  چن تا کتابی که تازگیا خوندم کیمیاگر.قلعه حیوانات.بابالنگ دراز.شازده کوچولو بودن البته الانم دارم جز از کل میخونم ولی خیلی طولانیه 

سلام خوبید خانمای گل

بهترین کتاب موفقیت و مربیگری زندگی که تاحالا خوندم

یه کتاب عملی هست و باید دفترو خودکار تهیه کنید قبلش و قدم به قدم باهاش پیش برید

کتاب " به قدم کوش تا به کام رسی " اثر جناب آقای حمیدرضا ذاکری "

شما به یک مربی برای زندگی نیاز دارید. به یک نفر که زندگی‌تان را از بیرون مرتب کند. بهترین راه این است که خودتان زندگی را مدیریت کنید و یا فردی را بیابید که این کار را برایتان انجام دهد. ما مربی زندگی هستیم و باید زندگی در دستان ما رام شود و غیر از این انتظار نمی‌رود.

این کتاب با برنامه ریزی ودستورالعملهایش , شماراهدایت می کند که چگونه قدم به قدم به اهداف زندگی خود برسید

پیشنهاد می کنم حتما این کتاب را تهیه فرمایید

سلام عزیزم،اینجا به علاقه مندیام اضافه کرده بودم،ولی حذف شده بود.من عاشق کتاب خوندنم.مدتی دنبال یه ک ...

کتاب چهار اثر از فلورانس رو بگیر بخون حالت از این رو به اون رو میشه .منم مثه خودتم

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
2790
2778
2791
2779
2792