دلوینمن مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 19 پست سلام بچه ها.این بی بی چک هاله داره یا منفیه؟ چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو.... 1402/06/18 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 اشکال نداره دوست منم مثل تو بود ولی سر یک سال باردار شد😍 البته اگر مشکلی ندارین منم خودم ۴ساله اق ... خودم که هربار سونو میرم بدون دارو فولیکول غالب دارم.میگه رحم و تخمدانت فعاله.ولی خوب نشده.من خیلی استرسیم.دیگه هرماهم که نمیشه بدتر چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 اشکال نداره دوست منم مثل تو بود ولی سر یک سال باردار شد😍 البته اگر مشکلی ندارین منم خودم ۴ساله اق ... عزیزم❤️.انشالله هرچه زودتر نتیجه بگیری چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32261 خودم که هربار سونو میرم بدون دارو فولیکول غالب دارم.میگه رحم و تخمدانت فعاله.ولی خوب نشده.من خیلی اس ... میشه مطمئن باش😍فقط زمان خودشو دارهاگر میخوای مادر شی بدون که استرس ضد بچه هست پس کم کم با تمرکز از خودت دورش کنیکم بیخیال باشذکر یاجواد هم خوبه سرچ کن تو نی نی سایتم هست مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 میشه مطمئن باش😍فقط زمان خودشو داره اگر میخوای مادر شی بدون که استرس ضد بچه هست پس کم کم با تمرکز ا ... مرسی عزیزم❤️ چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....