دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 عنوان بی بی چک 239 بازدید | 19 پست سلام بچه ها.این بی بی چک هاله داره یا منفیه؟ چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو.... 1402/06/18 | 15:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32260 منفی😶 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32260 روز چند سیکلت هستی؟ مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
فاطیg عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6996 ببخشید ولی به نظر منفیه ۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 منفی😶 هاله سفید داره.ولی به نظر خودمم منفیه.۲ روز مونده به موعدم چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 ببخشید ولی به نظر منفیه خواهش میکنم عزیزم😅.هاله سفید داره.خودمم میگم منفی🥴.۲ روز مونده به موعدم چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 روز چند سیکلت هستی؟ ۲ روز مونده به موعدم عزیزم چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32260 هاله سفید داره.ولی به نظر خودمم منفیه.۲ روز مونده به موعدم زود زدیاون هاله سفیدشو همشون دارناگر صورتی میشد مثبت بود مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32260 ۲ روز مونده به موعدم عزیزم الان تو ناراحتی که منفیه؟دوستم یه چیزی رو بهت بگم.. از روی تجربهبی بی چک رو هیچ وقت زود نزنبزار موعدت بگذره اگر پری نشدی ۴-۵ روز گذشتبعد بی بی چک بزنوقتی ادم بی بی چک منفی میبینه روحیش خراب میشهپس عجله نکن هیچ وقتسعی کن صبورتر باشی تا اذیت نشی مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 زود زدی اون هاله سفیدشو همشون دارن اگر صورتی میشد مثبت بود اره عجله کردم.پریشب یدونه زدم هاله انداخت.گفتم شاید الانم نشون بده چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
پسرزندگیمه عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4844 منفی خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
دلوینمن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 988 الان تو ناراحتی که منفیه؟ دوستم یه چیزی رو بهت بگم.. از روی تجربه بی بی چک رو هیچ وقت زود نزن بزا ... اره واقعا ناراحتم.۱۰ ماهه اقدامم چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....