2777
2789

منفی😶

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز چند سیکلت هستی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببخشید ولی به نظر منفیه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

ببخشید ولی به نظر منفیه

خواهش میکنم عزیزم😅.هاله سفید داره.خودمم میگم منفی🥴.۲ روز مونده به موعدم

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا/هرچه دلم را خالی میکنم باز پر می شود از تو....
هاله سفید داره.ولی به نظر خودمم منفیه.۲ روز مونده به موعدم

زود زدی

اون هاله سفیدشو همشون دارن

اگر صورتی میشد مثبت بود

۲  روز مونده به موعدم عزیزم

الان تو ناراحتی که منفیه؟

دوستم یه چیزی رو بهت بگم.. از روی تجربه

بی بی چک رو هیچ وقت زود نزن

بزار موعدت بگذره اگر پری نشدی ۴-۵ روز گذشت

بعد بی بی چک بزن

وقتی ادم بی بی چک منفی میبینه روحیش خراب میشه

پس عجله نکن هیچ وقت

سعی کن صبورتر باشی تا اذیت نشی

زود زدی اون هاله سفیدشو همشون دارن اگر صورتی میشد مثبت بود

اره عجله کردم.پریشب یدونه زدم هاله انداخت.گفتم شاید الانم نشون بده

الان تو ناراحتی که منفیه؟ دوستم یه چیزی رو بهت بگم.. از روی تجربه بی بی چک رو هیچ وقت زود نزن بزا ...

اره واقعا ناراحتم.۱۰ ماهه اقدامم