2777
2789
عنوان

زندگی خیلی بی ارزشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 43 پست
خوش به حالش کاش به منم میدادن از این داروها

پنج سال پیش که فوت کرد فقط ۴ میلیارد تو یکی از حساب هاش بود به غیر از خونه و ماشین ها و سهام بیمارستان هایی که داشت! من و شما اگه همچین ثروتی داشتیم از تک تک لحظه های زندگی استفاده می کردیم و به آخرین چیزی که فکر می کردیم آرزوی مردن بود! 

ایشون رو هم خدا بیامرزه! اونم نمی دونست که ممکنه همچین اتفاقی بیافته! 

یا ارحم الراحمین
چزلخودکشی ورده مشکلش چی بود اون دنیاش روجهنم کرد

عزیزم ما هیچکدوم نمیدونیم اون دنیا چطوریه ولی بدون ادمی که به مرز خودکشی میرسه تو دنیا همه چیزشو باخته

من و شما جاش نیستیم که بدونیم چه دردی میکشیده پس بنظرم درست نیس بخوایم بگیم اون دنیاش جهنمه..امیدوارم اون دنیا به آرامش برسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با  متادون

واقعا؟ متادون شنیدم اذیت میکنه چرا وقتی پزشک بود و دست و بالش بازتر بود یه چیز بهتر انتخاب نکرده؟ شما خودتم پزشکی میخونی؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نمیدونم خودمم واسم عجیب بود آره جفتمون سال آخر بودیم

میگم اسی حالا که پزشکی میخونی من یه سوال ازت بپرسم شاید بتونی کمکم کنی ما یه مریض داریم متاسفانه سرطان داره و خیلی نگرانشم به نظرت کاری هست که بتونم انجام بدم دردش به حداقل برسه؟ خود دکترش قرص اکسی کدون داده ولی بعضیا میگن این کمه واسه این درد به نظرت چه مسکن دیگه ای هست که جواب بده؟ دکتر خودش خیلی خشک و جدیه اصلا نمیشه ازش سوال پرسید

میگم اسی حالا که پزشکی میخونی من یه سوال ازت بپرسم شاید بتونی کمکم کنی ما یه مریض داریم متاسفانه سرط ...

عزیزم اکسی کدون مسکن قویی هست...جز گروه مورفین و..هست اگه خود دکترش همینو تنها داده همین رو بهش بدین چون متاسفانه ازاین گروه دیگه مسکن قوی تری نداریم زیاد هم بهش بدین خدای نکرده از اونور ممکنه براش بد بشه البته خب سرطان یه بیماری خیلی تخصصی هس قطعا پزشک فوق تخصص بیشتر از منه دانشجوی عمومی میدونه کاش همین موضوع رو به خود دکترش هم میگفتین

عزیزم اکسی کدون مسکن قویی هست...جز گروه مورفین و..هست اگه خود دکترش همینو تنها داده همین رو بهش بدین ...

حالا رفتم داروخونه همین اکسی کدون رو بگیرم بهم گفت روزی ۴_۵ تا هم بخوره مهم نیس پس چرا میگن قویه یعنی ممکنه باعث مرگ بشه؟ راستش خودم دلم میخواست بی هوشش کنم تا درد نکشه ولی میدونم این کارو کسی نمیکنه🤕