2777
2789
عنوان

زندگی خیلی بی ارزشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم این چند وقت خبر فوت زیادی شنید

نمیدونم چرا انقد رزیدنتا و دانشجوها خودکشی میکنن😔😔

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
چجوری خودکشی کرد؟ البته پزشک بوده حتما خودش میدونسته چیکار کنه

یه رئیس بیمارستان شهرمون بود برای اینکه شب ها راحت تر بخوابه داروی بی هوشی استفاده می کرده بعد انگار یه شب دوز دارو زیاد بوده دیگه برنمی گرده!   چه ثروتی هم داشت! 

یا ارحم الراحمین
عزیزم ایمان ها سست شده و تحمل کوچکترین مشکلی سخته شده، دنیارو خیییلی جدی گرفتیم به خاطر ایناست

بخدا من اینقد مشکل دارم گاهی میگم همو چیزو خدا باهم گرفته ازم ولی میگم تا زنده ام باید سمت جلو حرکت کنم .همسایم زنه خودشو کشت دختر بی پناهش بردن پرورشگاه چند روز پیش از طبقه دوم  خودشو پرت کرده از اونجا فرار کنه با خودم گفتم مادر هرچه قدر مصیبت داشت بخاطر دخترش باید این کارو نمیکرد

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بخدا من اینقد مشکل دارم گاهی میگم همو چیزو خدا باهم گرفته ازم ولی میگم تا زنده ام باید سمت جلو حرکت ...

اره بخدا تا این حرف و میزنی میگن شما مرفه بی دردین مگه از زندگی ادم خبر دارن خودکشی یعنی خدارو نهی کردن از قدرت خدا ناامید بودن خیییلی بده دیدمون اینقدر مادی باشه که به خاطر مشکلات مادی دنیا خودکشی کنیم

یه رئیس بیمارستان شهرمون بود برای اینکه شب ها راحت تر بخوابه داروی بی هوشی استفاده می کرده بعد انگار ...

خوش به حالش کاش به منم میدادن از این داروها

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...