2777
2789
عنوان

قلبم گرفت داداشم گفت ریدم به قیافت

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 49 پست
بلد نیستم زیاد بزا بینم🙄🙄

مرسی

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رو اعتماد بنفست کار کن نزار مسخرت کنن بگو خیلی هم خوبم داداش من همش سربه سر دخترم میزاره دخترم دوازده سالشه تو سن بلوغه بعد مشخصه الان بینیش ورم داره بهش میگه تو بخوای عمل کنی چهار پنج تایی دکتر لازم داری دونه دونه خسته میشن دکترا پنج شش روز طول میکشه😁منم فوری جوابشو میدم میگم خودت پنج شش بار عمل کردی باز دماغ نشده هنوز مونده 

بنده خدا یه بارم عمل کرده ولی تا دلت بخواد قبل عمل پلاسما و نمیدونم بعدش از این امپولا که بعد عمل بینی میزنن زده 

هربار جوابشو میدم نمیزارم اعتماد بنفس بچمو بگیره

جای اینکه گریه کنی سرتا پای دایی و داداشت رو قهوه ای میکردی 

چقد ساده ای تو‌دختر ... گریه نداره که 

بزن دهنشون سرویس کن ..برو تو شیکمشون ... دخترای منو ببینی ..هیشکی جرات نداره بهشون بگه بالا چشمتون ابروعه

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
حالاشاید ناراحت بوده از چیزی یه مدت باهاش حرف نزن تا بفهمه رفتار اشتباهشو

بره گمشه من که ازین خونه میرم نمیزارم رنگمم ببینه کسی دیگه

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️
نمی‌دونم شاخ دارم یا دم آنقدر مسخرم میکنن

یه تغییری سعی کن ایجاد کنی

مثلا مدل مو جدید یا بیشتر ب پوستت برس

اینطوری خودت حس بهتری داری

و از طرفی معمولا پسرا با کسی ک باهاش راحتن اینجور شوخی میکنن

پس حرفای اونا واقعا ب معنا نیس ک تو نقصی داری

یه جمله تو یه کتابی خوندم ک حرفای دیگران راجب ما، به ما ربطی نداره

به همین سادگی 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

یه تغییری سعی کن ایجاد کنی مثلا مدل مو جدید یا بیشتر ب پوستت برس اینطوری خودت حس بهتری داری و از ...

تو دعوا گفت بحثم شد ازش متنفرم بره زیر ترلیلی

نتونستم 😎😌😌

خسته نباشی برادر😐💔

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
یعنی شوهر من دیروز بمن گفت کچل من باید ناراحت میشدم!خندمم گرفت

خدایی چی با چی مقایسه میکنید