2777
2789

با پودر لباسشویی هم شستم باز یه حالتی مثل شيشه ی بخار گرفته دارن. با وایتکس بشورم خوبه؟ چقدر وایتکس بریزم توی آب؟

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم مایع سفید کننده البسه و سطوح مارک دامستوس. اکتیو هم خوبه . من یه  جای اسپری پر از سفید کننده گذاشتم پیش مایع ظرفشویی و هرروز استکان هامو میشورم برق میفته

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

یا وایتکس یا سرکه، سرکه هم برق میندازه

بریزم توی آب ‌لیوانا رو بذارم توی آب یا بریزم رو اسکاچ بسابمشون؟ 

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وایتکس خیلی بو میده باید دوساعت بشوری بوش بره خیلیم غلیظ و ضرر داره مگه به نسبت یک به پنج با آب مخلوط کنی

همون مایع رو بخر ارزون هم هست اکتیو فکر کنم ۱۲ تومن باشه اندازه ی جای مایع ظرفشویی هم بزرگه

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

پودر لیاسشویی؟ 

اره با وایتکس بشور همشون شفاف میشن

میتونی با وایتکس بشوری همونموقع اب بکشی 

یا تو یه ظرفت حدودا دو یه لیوان اب بریز سه چهارم وایتکس حدودا

بزار بمونه بعد بشورش با اب 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بریزم توی آب ‌لیوانا رو بذارم توی آب یا بریزم رو اسکاچ بسابمشون؟ 

یه لگن بزرگ بردار نصف لیوان وایتکس بریز لگن رو هم پر آب کن همه لیواناتو بزار ۲۰ دقیقه داخل لگن ، از آخر هم قشنگ با مایع ظرفشویی و آب گرم بشور

دامستوس خیلی غلیظه و واقعا خوبه بریز چند قطره توی لیوانات  با اب رقیق کن  ده دیقه بزار ...

عالیه دامستوس  یه قطره اش کافیه واسه یه لیوان

عزیزم مایع سفید کننده البسه و سطوح مارک دامستوس. اکتیو هم خوبه . من یه  جای اسپری پر از سفید کن ...

ممنونم عزیزم