دوستم تعریف مهد پسرشو میکنه میگه ب بهداشت خیلی میرسن بچه ی مریض راه نمیدن بعد میگه برخوردشون خوبه
من درس میخونم و بچم خیلی شیطونه اصلا بند نمیشه یجا سه سالشه عاشق جمعو بچه هاس تو خونه اذیت میشه اصلنم اضطراب جدایی نداره یه مهد بردم چند روز میرفتم سراغش فرار میکرد میرفت داخل میگفت میخوام بازی کنم با بچه ها ولی متوجه شدم خیلی رو بچه های مریض حساس نیستن و نبردمش دیگه چون همون چند روز بردم فوری مریض شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من 3 ماه گذاشتم پشیمون شدم.اوایل خوب بود و دوست داشت ولی کم کم بچم شب ادراری گرفت.عصبی شد.وارد کوچه مهد که میشدیم جیغ میزد.از پوشک گرفته بودمش ولی توی مهد دوباره توی خودش جیش میکرد.حتی شب ها هم میترسید تنها بخوابه.هنوز هم تنهایی میترسه بخوابه.خیلی اذیت شدم تا اون روزهارو از سرش انداختم.حتی حرف زدنش رو هم فراموش کرد
واسه بچه و تعاملات اجتماعيش خوبه اما من ميترسم و نميتونم اعتماد كنم چون بهتريييين مهدها هم از نظر بهداشت چون با بچه ها سر و كار دارن نميتونن عين خونه باشن ولي خب واسه مادرهاي شاغل ووو راهي جز مهد نيست فكر كنم
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
دقیقا همینطوره دو هفتس سر دو روز ک فرستادم از کارو زندگی افتادم بجم خوب شد خودم گرفتم اصلا اوضاعیه
میدونی چه جوری هست، هر جورم که مهد خوبی باشه، بچه ها خودشون نمیتونن خیلی رعایت کنن همه اش هم خوب رو سر وکله هممن🥴ویروس های این روزام خو پاشون رو گاز گذوشتن از دهن این می پرن تو دهن اون🤕بچه هم که مریص میشه دیگه آدم به هیچ کاری نمیرسه، قدیم خوب بود الان به نظرم فقط دردسره فرستادنش ن مهد
واسه بچه و تعاملات اجتماعيش خوبه اما من ميترسم و نميتونم اعتماد كنم چون بهتريييين مهدها هم از نظر به ...
بچم خیلی مستقله ببشترر خودش سرگرم میشه ولی من میگم اگر وقت نکنم خیلی به اموزشو بازیش برسم ب خاطره درسم در حقش ظلم میکنم واسم راحتتره تو خونه باشه کمتر مریض میشه هر روز نمیخوام تا مهد ببرمش ولی خب گناه داره
بچم خیلی مستقله ببشترر خودش سرگرم میشه ولی من میگم اگر وقت نکنم خیلی به اموزشو بازیش برسم ب خاطره در ...
ببرش هفته اي چندساعت خوبه فقط ي جاي مطمئن ببر و حتماااا همه ي قسمتها دوربين داشته باشه
تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍