2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 75 پست
تو یکم فقط یکم بهش روی خوش نشون بدی اون هرکاری برات میکنه این جدایی هم خوبه بیشتر قدر تو رو میفهمه ت ...

وای مرسی عزیز دلم 🥲

الهی خدا از دهنت بشنوه 

حتما عزیزم

دعات میکنم ایشالا به هر چی دلت میخواد برسی ♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم دقیق کی ازدواج میکنم خیلی برام مهم لطفاً جوابمو بده خیلی ها نشستن پای سرنوشتم خیلی میترسم که خ ...

گلم میشه این سوالمو هم جواب بدین 

چه غریب ماندی ای دل🖤

قوووول ازدواج رووو نه ها قولشو نمیدم نامزدی کردنت رو قوووول چون آشنایی هس سه چار ماهی بعدش ازدواج

همون نامزدیم خوبه🥲کلی ازت مرسی🥲😘فقط باشه خاطرم جمع بشه مهم نیست عقد کی بشم تحفرو خیر سرش معلوم نیست کجاست خیلی لطف کردی قشنگ من❤️

اون چیزی که تو دلت هس عوض کدن یه خونه هس؟ مثلا الان جایی که هستی رو نمیخای و میخای بدونی تا پاییز ای ...

زیبا منم بگو

من کی شاغل میشم خیلی ناراحتم خونه ی پدرم سختمه 

داییمو خیلیا بهم قول کار دادن

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
زیبا منم بگو من کی شاغل میشم خیلی ناراحتم خونه ی پدرم سختمه  داییمو خیلیا بهم قول کار دادن

قربونت بشم من دلت مهربونه حل میشه همه چی 

امیدوار نباش که کسی برا تو کار پیدا کنه خودت تلاش کن تا تلاش خودت نباشه زندگیت مث آبی که یه جا بمونه میمونه ،حرکت کن تلاش کن تا به هدفت برسی و میرسی حتما همونجا هم با یکی آشنا میشی و ازدواج میکنی با همکارت کلا دردسرای خونه بابا یادت میره فقط امیدوار نباش که داییم یا همسایمون برام قول داده هرکی سرگرم زندگی خودشه تو یادشون نمیوفتی که برات کار جور کنن ، خودت پیدا کن بعد هرکی که میدونی پارتی داره به اون بگو تا کمکت کنه ینی تو عمل انجام شده بزار 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

قربونت بشم من دلت مهربونه حل میشه همه چی  امیدوار نباش که کسی برا تو کار پیدا کنه خودت تلاش کن ...

اخه دوست داشتم کار دولتی بگیرم شغل ازادو دوست ندارم🥲

دوست داشتم مثل خیلیا صبح ساعت ۷ برم تا ساعت ۳ سرکار بعد بیام به رندگیم برسم

اخه دوست داشتم کار دولتی بگیرم شغل ازادو دوست ندارم🥲 دوست داشتم مثل خیلیا صبح ساعت ۷ برم تا ساعت ۳ ...

عشقم کار دولتی با آزمون هست امکان نداره یکی با پارتی تورو ببره به کار دولتی غیر ممکنه 

نیمه دولتی هارو ببین کجاهاس اونا با آشنا میشه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

عشقم کار دولتی با آزمون هست امکان نداره یکی با پارتی تورو ببره به کار دولتی غیر ممکنه  نیمه دو ...

اتفاقا دوستم خوش شانسه بوده برا کار بیمارستان دولتی باها تماس گرفتن تو بخش اداری🥲خدا که نظر کنه بی ازمونو بی پارتی جور میشه

میشی بخدا ، حتما تگم کن و بگو پرانرژی باش اکی؟؟؟

عشقم یه سوال دیگه چیزی حس نمیکنی که تو چند سالگی مامان میشم؟خیلی ازم دوره مامان شدن؟یا نه انقدری نیست؟من اخه خیلی دوست دارم مامان بشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز