2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 75 پست
بله الان تو دو تا شهریم  حست میگه آشتی میکنیم ؟

چند ماهی هم اینجور جدایین بعدا شاید آشتی کنین فقط همسرت دوستت داره اونو تحریک میکنن میگن تو بد عادتش کردی نرو دنبالش بزار حساب دستش بیاد بنظرم تو یکاری کردی که اون میگف نکن و این باعث دعواتون شده 

اون دوستت داره غیر مستقیم تحریکش کن مثلا ب دوست مشترکتون بگو ک به شوهرت بگه  خواستگار داری از الان واینجور چیزا تا بفهمه اون نباشه تورو میبرن و از دستت میده اینجوری ب حرف بقیه اهمیت نمیده 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشی بخدا ، حتما تگم کن و بگو پرانرژی باش اکی؟؟؟

عزیزم دقیق کی ازدواج میکنم خیلی برام مهم لطفاً جوابمو بده خیلی ها نشستن پای سرنوشتم خیلی میترسم که خوشبخت نشم یا بایکی ازدواج کنم به مشکل بخورم🥺بدخواه زیاد دارم 

چه غریب ماندی ای دل🖤

صددرصد

الهی خوشبخت ترین بشی شش ماه تا عید بیشتر نمونده یعنی کل اینهمه تنهایی من شاید چند ماه دیگه باشه شایدم قبل تولدم الهی که به هر چی میخوای برسی البته تولد من اذره انقدریم تا عید نداره یعنی تا تولدمم نشه انقدری ازش نمیگذره که میاد الهی بهترینا قسمت زندگیت بشه که یکم ارومم کردی حتما بهت خبرشو میدم

اره همون فری هستش که گفتم😁 اینا یکم پولدارتر از ما هستش پسره تا منو میبینه اخماش می‌ره توهم انگار ا ...

ن میخاد بگه که مثلا سربه زیره و به دخترا اهمیت نمیده همینکه با دیدنت حالتش رو عوض میکنه یعنی مهمی دیگه وگرنه اهمیت نمیداد اصلا که تویی وجود داری 

پیشش سنگین و مغرور باش و تو هم مث خودش کن تا حساب کار دستش بیاد و رفتارشو عوض کنه

الهی خوشبخت ترین بشی شش ماه تا عید بیشتر نمونده یعنی کل اینهمه تنهایی من شاید چند ماه دیگه باشه شاید ...

قربونت بشم من مهربونم عزیزدلمی حرف فامیل رو اهمیت نده تو این مدت هم خیلی شاداب باش روحیه ات رو بساز لایق بهترین ها هستی قول میدمت😘

چند ماهی هم اینجور جدایین بعدا شاید آشتی کنین فقط همسرت دوستت داره اونو تحریک میکنن میگن تو بد عادتش ...

دقیقا همینطوره 

شوهرم خیلی دوسم داره ولی لجبازی و اطرافیانش باعث شده چند ماهه از هم دوریم 

چند بار ازم خواست که برم ببینمش نرفتم بدتر لج کرد 

بنظرت چند وقت دیگه آشتی میکنیم ؟ 

الهی خوشبخت ترین بشی شش ماه تا عید بیشتر نمونده یعنی کل اینهمه تنهایی من شاید چند ماه دیگه باشه شاید ...

عزیزم تو تاپیکی که زدم یه چیزی بنویس داشته باشمت تا بعدا ازت سراغی بگیرم

ن میخاد بگه که مثلا سربه زیره و به دخترا اهمیت نمیده همینکه با دیدنت حالتش رو عوض میکنه یعنی مهمی دی ...

مرسی گل شما خیلی خوبین انرژی مثبت می‌دین خیلی ممنون که جوابمو دادین💞

چه غریب ماندی ای دل🖤

دقیقا همینطوره  شوهرم خیلی دوسم داره ولی لجبازی و اطرافیانش باعث شده چند ماهه از هم دوریم  ...

تو یکم فقط یکم بهش روی خوش نشون بدی اون هرکاری برات میکنه این جدایی هم خوبه بیشتر قدر تو رو میفهمه تو هیچکاری نکن اون بازم یجوری میاد سراغت اونوقت عاشقانه حرف بزن و خیلی صمیمی باهاش بحرف یه ساعتی فقط از دلتنگیات بگو بعد آف شو و بعد چند ساعت خیلی رسمی باهاش حرف بزن و بگو حالم خوب نبود و قرص زیاد خورده بودم اصلا تو حال خودم نبودم و ببخشید بابت حرفام و رفتارام 

یجوری که تشنه تو بشه 

اولین برف کنار همین و تو ماشینین فقط اونموقع ی یادی ازم بکن😂

پس قول که تا قبل عید ازدواج میکنم دیگه؟

قوووول ازدواج رووو نه ها قولشو نمیدم نامزدی کردنت رو قوووول چون آشنایی هس سه چار ماهی بعدش ازدواج

عزیزم تو تاپیکی که زدم یه چیزی بنویس داشته باشمت تا بعدا ازت سراغی بگیرم

حس نمیکنی تو چه ماهی عقد یا چیزی شبیه اینا برام بشه؟ماهش اگرم نمیکنی مهم نیستا تا اینجاشم خیلی اذیتت کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز