2777
2789
عنوان

حس ششم

381 بازدید | 75 پست

حس ششم که نه یکی که واقعا حس کنه یکی که واقعا بهش یهو الهام بشه بیاد ب من بگه تا سر تایمی که گفتم حاجت روا میشم؟حالم خوب میشه؟شمع تولدمو با خوشحالی فوت میکنم؟اگه واقعا یهو بهتون الهام میشه بگید من داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

اون چیزی که تو دلت هس عوض کدن یه خونه هس؟ مثلا الان جایی که هستی رو نمیخای و میخای بدونی تا پاییز این اتفاق میوفته که اونجا رو ترک کنی و بری یجای دیگه ؟ یا اینکه ازدواج هم میشه گفت ، اینه حاجتی که میخای؟

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

اون چیزی که تو دلت هس عوض کدن یه خونه هس؟ مثلا الان جایی که هستی رو نمیخای و میخای بدونی تا پاییز ای ...

ببین چقدر میترسم که نه بشنوم🥲که حتی نمیتونم بنویسم دقیقا حاجتم چی بود!ببین تا چه حدا داغونم ففط بمیرم برا خودم!

اره 

تا تولدت اون اتفاق نمیوفته ولی نزدیکای عید حرفی میشه که خیلی بهت روحیه و انرژی میده 

من نه ف ال بینم و نه چشم سومی چیزی دارم اما ه ادمایی هستن که بهم انرژی میدن که راجبشون میفهمم چ خوب چ بد ، اما برای شما اصلا بدی نیست فقط موقع بچه دار شدنتون یه سالی طول میکشه تا حامله بشی وگرنه یه زندگی و موقعیت خوبی برات درست میشه که همه اونایی که با حرف تورو ناراحت میکردن حسادتت رو میکن  الان فقط با پیاده روی و ورزش روحیه خودتو حفظ کن خیلی حرف مردم روت اثر میذاره طوری که شبا موقع خواب مرور میکنی همه حرفاشونو و ناراحت میشی نکن اینکارو بجون خودم زندگیت خیلی قشنگ میشه بگو وبخند دیدی حسای منفی اومد سراغت اهنگ پلی کن و با اهنگ تکرار کن تا اون حرف یادت بره شیک پوش باش با انرژی باش بزار هر کی هرچی خواست بگه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم