2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 75 پست
اون چیزی که تو دلت هس عوض کدن یه خونه هس؟ مثلا الان جایی که هستی رو نمیخای و میخای بدونی تا پاییز ای ...

من یه عهدی با خدا تا تولدم بستم که اگه بشه براش انجام بدم یه نذره میخوام ببینم میشه یا نه؟عمل میکنه بهش یا نه نشونه بهم زیاد داده که میشه ولی نمیدونم واقعا توهم بوده یا نه واقعا نشونه بوده برا همین انقدر تردید دارم

ببین چقدر میترسم که نه بشنوم🥲که حتی نمیتونم بنویسم دقیقا حاجتم چی بود!ببین تا چه حدا داغونم ففط بمی ...

نترس به حاجتت میرسی تا عید فقط از این حال و روز دربیا اینقد انرژی های منفی اطرافتو به خودت جمع نکن هی خودتو با اطرافیانت مقایسه نکن اینجوری به خودت میای میبینی جوونیت رفته 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چیزی که تو دلت هس عوض کدن یه خونه هس؟ مثلا الان جایی که هستی رو نمیخای و میخای بدونی تا پاییز ای ...

عزیزم من با فرهاد ازدواج میکنم یا نه به نظرش چجور دختریم حسش بهم چیه🙃

چه غریب ماندی ای دل🖤

تا تولدت اون اتفاق نمیوفته ولی نزدیکای عید حرفی میشه که خیلی بهت روحیه و انرژی میده  من نه ف ا ...

یعنی تا تولدم ادم ازدواجی زندگیم نمیاد تو زندگیم؟ازدواج نه ها فقط بیاد تو زندگیم همین!ازدواج که مسلما یکم طول میکشه ولی حتی وارد زنذگیمم نمیشه؟پس نشونه ها الکی بودن

من یه عهدی با خدا تا تولدم بستم که اگه بشه براش انجام بدم یه نذره میخوام ببینم میشه یا نه؟عمل میکنه ...

اینجوری با خدا هم میونت بهم میخوره بعضی وقتا خدا همه درو پنجره هارو به روی آدم میبینده و نمیزاره یه ذره هوا هم بیاد ادم ناشکری میکنه با خداش قهر میکنه که چرا اینکارو کردی دریغ از اینکه بیرون طوفانیه و گردباده و با باز شدن یه پنجره صدمه خواهیم دید پس میبینی دری به روت بسته هس ناامد نشو خدا میخاد اون طوفان بیرون اروم شه با یه منظره زیبا تورو بیاره بیرون از اون قفس

یعنی تا تولدم ادم ازدواجی زندگیم نمیاد تو زندگیم؟ازدواج نه ها فقط بیاد تو زندگیم همین!ازدواج که مسلم ...

اگه خواستگار داری و یا بحثش شده احتمالش هس بیاد جلو اما اینکه عقد بشه  اینا یا دوست بشین نزدیکای عیده 

اگه خواستگار داری و یا بحثش شده احتمالش هس بیاد جلو اما اینکه عقد بشه  اینا یا دوست بشین نزدیکا ...

بذار من بیام بهت پیام بدم اینطوری نمیشه سر نماز شبم دعات کنم

اگه خواستگار داری و یا بحثش شده احتمالش هس بیاد جلو اما اینکه عقد بشه  اینا یا دوست بشین نزدیکا ...

خواستگار که دارم ولی الان کسی کلا نیست یعنی شما میگی تا قبل تولدم وارد زندگیم میشه قبل عید عقد و اینا درسته؟

عزیزم جوابمو بده گلم حس فرهاد بهم چیه میاد خواستگاریم به نظرش چجور دختریم کی ازدواج میکنم 

چه غریب ماندی ای دل🖤

عزیزم من با فرهاد ازدواج میکنم یا نه به نظرش چجور دختریم حسش بهم چیه🙃

همون فری تو اون تاپیکه هسی خخخخخ 

شوخ و شاداب و پرانرژی و خانواده دار و باکلاس 

ازدواجتون اگه خانواده هاتون هم سطح باشن اره ازدواجه 

حس میکنم سطح شما فرق داره باهم اینه مانع بینتون که خانواده ها راضی باشن ازدواج هم میکنین ، یکم پسره شلوغ پلوغه توهم عاشق پسرای خفنی از انا ک سربه زیر و مذهبی و اروم باشن خوشت نمیادخخخخ

خواستگار که دارم ولی الان کسی کلا نیست یعنی شما میگی تا قبل تولدم وارد زندگیم میشه قبل عید عقد و این ...

آره عزیزم با کسی که خودت معیارته میاد جلو و دوست میشین چن ماهی و تو عاشقش هم میشی دهن همه هم بسته میشه با این انتخابت

من حاجتم این نیست که تا قبل تولدم ازدواج کنم هول هولکی که نمیشه همین که فقط بیاد تو زندگیم کنار هم باشیم به ارامش برسیم کافیه عقد اینا حالا هر وقت شد زمستون بهار هر وقت همین که بیاد تو زندگیم قبل تولدم یعنی تولدم با خوشحالی شمعشو فوت کنم و به خدا بگم مرسییی همین کافیه برام ازدواج که قطعا میفته بعدش!

2790
2778
2791
2779
2792