2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود

291 بازدید | 28 پست

سلام 

۱۲ قرار بوده پریود بشم هنوز نشدم ازمایش بی بی هم منفی بوده 

درد زیاد زیر شکم کمر درد پا درد دارم 

همیشه قبل پریود سین درد میشدم ولی الان اصلا ندارم 

۳ ماه پیش هم سقط کردم 

امکان بارداری هست یا نه؟

علائم پریودی و بارداری یکی هست 

مگه اقدام داشتی؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

سونورفتی؟منم همینطوری میشدم رفتم دکترتنبلی داشتم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اقدام که نه ولی جلوگیری طبیعی داشتیم

فکر نمی‌کنم باردار باشی اگر نشدی تا 4 5 روز دیگ برو دکتر 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

البته چون سقط داشتی سیکلت و هورمونات بهم ریخته شده ان

اره همون سه ماه پیش دوبار سونو واژینال سه بار سونو شکمی خداروشکر گفتن همه چی خوبه

تنبلی بدیش این که یهویی پیش میادولی انشاءالله که نیست

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
البته چون سقط داشتی سیکلت و هورمونات بهم ریخته شده ان

نمیدونم استرس بارداری رو دارم که باز خدایی نکرده تجربه تلخ گذشته باز اتفاق بیفته 

امپول پروژسترون دارخانه بدون نسخه میده؟

میخواستم سه دور ه از پریودم بگذره که برم دکتر برا اقدام با برنامه ولی این دوره اخر منو از پا انداخته ...

قوی شروع کن خیلی سخته خودم چون دارم میکشم درکت میکنم 

نمیدونم استرس بارداری رو دارم که باز خدایی نکرده تجربه تلخ گذشته باز اتفاق بیفته  امپول پروژست ...

فک نمیکنم بده نزن فعلا تا چند روز دیگه 

تبلی داری؟ 

تو هر انرژی بدی 100 درصد همونو دریافت میکنی اگر بد بدی همون برداشت میکنی مثل بذری ک درست نکاری حاصلی دریافت نمیکنی توام اگر با استرس و دلشوره بری نتیجه حاصل نمیشه 

تجربه سقط داشتید؟

سقط باز میدونی حداقل توانایی بارور شدن رو داری 

اینکه نشی خیلی سخته من نمیشم