2777
2789
عنوان

چجوری به خواهرم بگم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 53 پست
پس به مامانت بگو به خواهرت بگه بسه دیگه مزاحم خواهرت نشو زشته 

الان چندروزه اینجاست یه تشکر ساده بکنه از شوهرم بگه مثلا ببخشید زحمتتون دادم زبون آدم که کم نمیاد یا بگه ببخشید بخاطر من مجبورید روی زمین بخوابید حتی صب بلند میشه یه سلام نمیکنه خب معلومه شوهر منم ناراحت میشه خداییش اگه خواهر شوهرم میومد خونه من اینجوری میکرد من تحمل نمیکردم بیشتر بمونه اینجا واسه من مشکل درست میشه دیگه

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من عمل کرده بودم خواهرام هر روز نوبتی می اومدن خونمون برا رسیدگی ده روز به کل اومدن واقعا مدی ...

میدونم عزیزم خواهر باید برا همدیگه معرفت داشته باشه ولی منم بيشتر از اين زندگی خودم مشکل درست میشه برام من در حدی که میتونستم کردم،ولی همین خواهرم من عمل کردم هیچ کس نداشتم کاری برام بکنه نیومد پیشم گفت من پریودم نمیتونم که چقد اون روز دعوام شد سر همین قضیه با شوهرم

همین که شوهرت طافتش تموم شده رو بهش بگو. بگو شوهرم دیگه نمی تونه رو زمین بخوابه جاش عوض شده خواب ندا ...

بدیش میدونید چیه اگه بگی مثلا الان بهتر شدی برو خونه منم میام بهت سر میزنم کلا میشه آدم بد دیگه کلا هیچ کدوم اون خوبی هایی هم که کردی قبول نیست با حالت قهر و طلبکار و بدون خداحافظی میذاره میره

همین که شوهرت طافتش تموم شده رو بهش بگو. بگو شوهرم دیگه نمی تونه رو زمین بخوابه جاش عوض شده خواب ندا ...

عمل صفرا، اصلا اینجوری نیست دیگه که حالش بد باشه فقط برا نشستن و بلند شدن یه کم درد میگیره دیروز حموم هم رفته پانسمانش برداشته امروز هم باید بره دکتر، مثلا توقع داره من دوهفته نگهش دارم

بدیش میدونید چیه اگه بگی مثلا الان بهتر شدی برو خونه منم میام بهت سر میزنم کلا میشه آدم بد دیگه کلا ...

بد بشی. بره خونه پدر و مادرش. تو تاپیکات دیدم که خودتم تنش داشتی با شوهرت. به فکر زندگیت باش افکار خواهرت مهم نیست اونم خواهر بی معرفت و از زیر کار دررو

بد بشی. بره خونه پدر و مادرش. تو تاپیکات دیدم که خودتم تنش داشتی با شوهرت. به فکر زندگیت باش افکار خ ...

آره عزیزم من بعد از یکماه برگشتم خونه خودم دوروز بعدش خواهرم اینجوری شد، باورتون میشه تو اون یکماه خواهرم حتی یه احوال از من نپرسید حتی ندیدمش، تازه که چقد زخم زبون بهم زد،همه گفتن اگه دوباره خواهرت بیاری خونه و براش کاری بکنی خری ولی بازم دلم رحم اومد

چقدر منی  خونه ی کسی هم بدون دعوت نمیرم  حتی مامانم باید زنگ بزنه دعوتم کنه  در صو ...

دقیققققققققققققققققققققققققققا

مامانم هم باید دعوتم کنه . دو روز قبلش بگه که برنامه نریخته باشم . یا برنامه هامو بتونم تغییر بدم

بعد من اصلا مهمون بچه دار دعوت نمیکنم . اونا هم دعوت کنن نمیرم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan