هفت روزه عمل کرده و چون کسی نداشته من از روز عمل بیمارستان رفتم پهلوش بعدش هم آوردمش خونه خودم،اینو بگم که فوقالعاده بی معرفته و تگ بدترین شرایط زندگیم همیشه منو تنها گذاشت، ولی بازم من همیشه دلم به حالش سوخت و بازم تنهاش نذاشتم قبل از ازینکه بیاد خونه من شوهرم گفته بود چهارروز بیشتر نمیمونه بهتر شد میره منم گفتم باشه الان از سه شنبه خونه ماست اتاق خوابمون دادیم دستش که اون روی تخت بخوابه خودمون اومدیم توی هال، دیروز صب بلند شده جلو شوهرم اومده بالا سرم حالت طلبکار بلندشو صبحانه بده من، نه سلامی نه هیچی شوهرم گفت بخاطر تو تحمل کردم وگرنه چون اخلاقش میدونم هرکاری براش بکنیم ٱخرش طلبکاره، الان شوهرم گفته امروز دیگه باید بره، اینم هنوز مثلا میخواسته ده روز خونه من باشه
پس به مامانت بگو به خواهرت بگه بسه دیگه مزاحم خواهرت نشو زشته
الان چندروزه اینجاست یه تشکر ساده بکنه از شوهرم بگه مثلا ببخشید زحمتتون دادم زبون آدم که کم نمیاد یا بگه ببخشید بخاطر من مجبورید روی زمین بخوابید حتی صب بلند میشه یه سلام نمیکنه خب معلومه شوهر منم ناراحت میشه خداییش اگه خواهر شوهرم میومد خونه من اینجوری میکرد من تحمل نمیکردم بیشتر بمونه اینجا واسه من مشکل درست میشه دیگه
همین که شوهرت طافتش تموم شده رو بهش بگو. بگو شوهرم دیگه نمی تونه رو زمین بخوابه جاش عوض شده خواب نداره یا کمرش درد می کنه تو برو خونه تون من گاهی میام بهت سرمی زنم
والا من عمل کرده بودم خواهرام هر روز نوبتی می اومدن خونمون برا رسیدگی ده روز به کل اومدن واقعا مدی ...
میدونم عزیزم خواهر باید برا همدیگه معرفت داشته باشه ولی منم بيشتر از اين زندگی خودم مشکل درست میشه برام من در حدی که میتونستم کردم،ولی همین خواهرم من عمل کردم هیچ کس نداشتم کاری برام بکنه نیومد پیشم گفت من پریودم نمیتونم که چقد اون روز دعوام شد سر همین قضیه با شوهرم
همین که شوهرت طافتش تموم شده رو بهش بگو. بگو شوهرم دیگه نمی تونه رو زمین بخوابه جاش عوض شده خواب ندا ...
بدیش میدونید چیه اگه بگی مثلا الان بهتر شدی برو خونه منم میام بهت سر میزنم کلا میشه آدم بد دیگه کلا هیچ کدوم اون خوبی هایی هم که کردی قبول نیست با حالت قهر و طلبکار و بدون خداحافظی میذاره میره
همین که شوهرت طافتش تموم شده رو بهش بگو. بگو شوهرم دیگه نمی تونه رو زمین بخوابه جاش عوض شده خواب ندا ...
عمل صفرا، اصلا اینجوری نیست دیگه که حالش بد باشه فقط برا نشستن و بلند شدن یه کم درد میگیره دیروز حموم هم رفته پانسمانش برداشته امروز هم باید بره دکتر، مثلا توقع داره من دوهفته نگهش دارم
بدیش میدونید چیه اگه بگی مثلا الان بهتر شدی برو خونه منم میام بهت سر میزنم کلا میشه آدم بد دیگه کلا ...
بد بشی. بره خونه پدر و مادرش. تو تاپیکات دیدم که خودتم تنش داشتی با شوهرت. به فکر زندگیت باش افکار خواهرت مهم نیست اونم خواهر بی معرفت و از زیر کار دررو
بد بشی. بره خونه پدر و مادرش. تو تاپیکات دیدم که خودتم تنش داشتی با شوهرت. به فکر زندگیت باش افکار خ ...
آره عزیزم من بعد از یکماه برگشتم خونه خودم دوروز بعدش خواهرم اینجوری شد، باورتون میشه تو اون یکماه خواهرم حتی یه احوال از من نپرسید حتی ندیدمش، تازه که چقد زخم زبون بهم زد،همه گفتن اگه دوباره خواهرت بیاری خونه و براش کاری بکنی خری ولی بازم دلم رحم اومد