2777
2789
عنوان

چجوری به خواهرم بگم بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 53 پست

چه عملی کرده ؟

مجرده ؟

پدر و مادرت کجان؟

چند سالشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی یه ایده دیگه هم اینه که بگی میخواییم بریم سفر تو هم حالت خوب نیست برات بده میبریم میرسونیمت خونه ...

دلم نمیاد آخرش ولش کنم بره خونه خودشون من بهش سرمیزنم ولی اینجا صلاح نیست دیگه بمونه بخاطر شوهرم 

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 
چرا

اخلاق خواهرت. وبی ادبی و پرتوقعیش رو از  قبل خوب میشناختی باید میرفتی خونه خودش سه روز مراقبش میبودی بعدم برمیگشتی خونت نه اینکه بیاریش توخونه خودت شوهرتم تحت فشار بذاری

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
میدونم عزیزم  بلاخره قراره بهش بفهمونه که باید بره  زندگی استارتر با شوهرش دچار تنش ب ...

منظورم چیز دیگه بود 

من وقتی خونه نیستم اجازه نمیدم کسی خونم بمونه

حتی اگه کار مهمی پیش بیاد ، مهمون رو رد میکنم بعد میرم بیرون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من که مشکلی ندارم ولی شوهرم معذبه بعد رفتارایی هم که میکنه واقعاً بده، میگم دیروز شوهرم تو خونه بود ...

می فهممت 

بازم به شوهرت بگو دو روز تحمل کنه 

انشالله خودش میره

سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت
اخلاق خواهرت. وبی ادبی و پرتوقعیش رو از  قبل خوب میشناختی باید میرفتی خونه خودش سه روز مراقبش م ...

آره ولی من شرایطش نداشتم برم اونجا بمونم دوباره شوهرم اینجا تنها بود

می فهممت  بازم به شوهرت بگو دو روز تحمل کنه  انشالله خودش میره

نه اون که دیگه اصلا صبح شوهرم داشت میرفت گفت برگشتم نباشه دیگه

منظورم چیز دیگه بود  من وقتی خونه نیستم اجازه نمیدم کسی خونم بمونه حتی اگه کار مهمی پیش بیاد ...

آها 

خب چون خواهرش بود ، گفتم مشکلی نیست

البته من هیچوقت تو شرایط مشابه استارتر نبودم 

از اولم جوری برخورد کردم هیچ کس جرات نداره حتی سرزده بیاد خونم 

یا یه ساعتای خاص اجازه نداره بهم زنگ بزنه ، خیلی کارشون مهم باشه پیام میدن 

الویت اول خودم و بچم و شوهرم هستیم 

بعد بقیه ی افراد 

اوایل دوتا خانواده ها خیلی نیش و کنایه زدن 

اما الان برای همه عادی شده این قضیه و کامل پذیرفتن

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

پس به مامانت بگو به خواهرت بگه بسه دیگه مزاحم خواهرت نشو زشته 

سال ۱۴۰۳ بهترین تاریخ زندگیمه ....خدایا هزاران بار شکرت

الان میتونی ذهنش رو آماده کنی،مثلا فلانی برای فردات میخوام فلان غذا رو بپزم البته خداروشکر راه افتادی ولی میذارم که امروز به شرایط خونه ات عادت کنی و گیر غذا نباشی، خوبه؟

داشتم به آقا فلانی میگفتم احتمالا خواهرم از امروز بعد از دکتر میره خونش،اگر میتونی بیا برسونیمش قرار شد اگر تونست بیاد خبرم کنه

آها  خب چون خواهرش بود ، گفتم مشکلی نیست البته من هیچوقت تو شرایط مشابه استارتر نبودم  ...

منم همینطورم

بدون دعوت خودم اصلا مهمون قبول نمیکنم . شب بمونن که اصلا و ابدا 

مهمون دوست نیستم اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

منم همینطورم بدون دعوت خودم اصلا مهمون قبول نمیکنم . شب بمونن که اصلا و ابدا  مهمون دوست نیست ...

چقدر منی 

خونه ی کسی هم بدون دعوت نمیرم 

حتی مامانم باید زنگ بزنه دعوتم کنه 

در صورتی که سه تا خواهرام همش اونجان 😅

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

الان صبی بلند شدم انگار طلبکاره از من، یه خوبی که بهش میکنم نمیگه لطف دارن بهم میکنن فک میکنه وظیفمونه اگه یه روز نکنیم بد میشیم، درصورتی که چندتا از دوستام خبر بی معرفتیای خواهرم داشتن میگفتن بعد عمل حتی یه روز هم نرو پیشش