هفت روزه عمل کرده و چون کسی نداشته من از روز عمل بیمارستان رفتم پهلوش بعدش هم آوردمش خونه خودم،اینو بگم که فوقالعاده بی معرفته و تگ بدترین شرایط زندگیم همیشه منو تنها گذاشت، ولی بازم من همیشه دلم به حالش سوخت و بازم تنهاش نذاشتم قبل از ازینکه بیاد خونه من شوهرم گفته بود چهارروز بیشتر نمیمونه بهتر شد میره منم گفتم باشه الان از سه شنبه خونه ماست اتاق خوابمون دادیم دستش که اون روی تخت بخوابه خودمون اومدیم توی هال، دیروز صب بلند شده جلو شوهرم اومده بالا سرم حالت طلبکار بلندشو صبحانه بده من، نه سلامی نه هیچی شوهرم گفت بخاطر تو تحمل کردم وگرنه چون اخلاقش میدونم هرکاری براش بکنیم ٱخرش طلبکاره، الان شوهرم گفته امروز دیگه باید بره، اینم هنوز مثلا میخواسته ده روز خونه من باشه
خودتم بگو حالت بده و همسرت ببردت بیمارستان به همین بهانه به مادرتون زنگ بزنه که به خواهرتون بگه پاشه بره خونش
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
پدر مادرتون کجان بگو پاشو بریم خونشون بهشون سر بزنیم رفتید دیگه نیارش خودت باشوهرت پاشین بیایین
با این ایده هم موافقم فقط اگه ززنگ باشه وسایلشو نمیبره که اونجا هم اسی میتونه بگه نمیهواد بیایی ما الان خونه نمیریم خودم برات شب میارم😅
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اسی یه ایده دیگه هم اینه که بگی میخواییم بریم سفر تو هم حالت خوب نیست برات بده میبریم میرسونیمت خونه😅
والا من عمل کرده بودم خواهرام هر روز نوبتی می اومدن خونمون برا رسیدگی ده روز به کل اومدن واقعا مدی ...
من که مشکلی ندارم ولی شوهرم معذبه بعد رفتارایی هم که میکنه واقعاً بده، میگم دیروز شوهرم تو خونه بود استراحت کنه اومده بالا سرم اینجوری، بعد دیشب نشسته بودیم فیلم ببینیم یهو بدون هیچ حرفی بلند شد رفت تو اتاق در بست من باشم خداییش خواهرشوهرم بیاد خونم همچین رفتارایی بکنه تحمل نمیکنم